organic Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Tohle bych neriskoval, párkrát jsem přišel o celej progres ve hře a byl jsem z toho na mašli, a to už jsem dospělej chlap. Co teprf děti.Zkus nejdřív nainstalovat AMC a pročistit to. Třeba to pomůže a nebudeš muset resetovat...Potvrzuju, po factory resetu zmizí progres her. Kdybych to teď udělal synkovi v Angry Brids, zabije mně. A to by Nexus potřeboval reset jak sůl. Řeším clean masterem, ale zkusím i to AMC.
SCIFI Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 tyjo hoši fakt nechápu co řešíte. můžete udělat 10 resetů a přejít na jinej mobil klidně a stačí u hry kliknout na G+ a netřeba vymešlet nějaký externí kraviny. pokud máte android tak máte účet na gmailu a tím pádem i G+
SCIFI Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 To jsem si myslel taky.moc nerozumím. dělal jsem to několikrát a pokud to sám neposereš tak to funguje. jen se tě to pak zeptá při přihlášení jestli chce začít tam kde jsi skončil.
Hugo14 Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Tak se to právě dostalo na vyšší level - jak doma najít tablet (bez 3G), kterej kluci někam zabordelili... Ve škole ho neměli a byt je už dobře prosmýčenej.
siwi Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Pokud je tablet zapnutý a má puštěné i WiFi připojení, můžeš ho prozvonit přes Správce zařízení na Google Play. Je-li vypnutý, pak je to jen kus železa a ty budeš muset zpřevracet byt
Hugo14 Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 No, byl vyplej. Takže prozvánění nepomohlo, ale díky za tip, o tom jsem nevěděl. Nicméně nález v dětské šatní skříni mezi pyžami. A to svatosvatě přísahali, že neví, kde je a po nálezu že ho tam nedali...
stosi Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Nedorazil už nekomu z místních Nexusáků OTA na Android 5.0? Četl jsem, že by snad už na N7 WiFi(2013) měl OTA chodit, ale u mě zatím nic, tak jestli se jedná jen o kachnu nebo můžu být v očekávání?
siwi Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Nedorazil už nekomu z místních Nexusáků OTA na Android 5.0? Četl jsem, že by snad už na N7 WiFi(2013) měl OTA chodit, ale u mě zatím nic, tak jestli se jedná jen o kachnu nebo můžu být v očekávání? Řekl bych, že Android 5.0 mají zatím jen letošní Nexusy. Kdyby aktualizace začaly chodit, určitě bych se o tom někde dočetl. Odkud jsi se do dočetl ty?
Hasňa Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 První aktualizace se očekávají tak v lednu.
stosi Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) Řekl bych, že Android 5.0 mají zatím jen letošní Nexusy. Kdyby aktualizace začaly chodit, určitě bych se o tom někde dočetl. Odkud jsi se do dočetl ty?Diskuze pod tímto článkem http://www.svetandroida.cz/aktualizace-android-5-0-lollipop-201411, tak jsem nevěděl, jestli si dělají srandu nebo jak tady jsem pak našel zase: http://www.androidpit.com/android-5-0-lollipop-phone-update-news GoogleNexus 4 - November 12thNexus 5 - November 12thNexus 6 - Arriving with Android Lollipop upon release around November 23rdNexus 7 - November 12thNexus 9 - Arrived with Android Lollipopptám se proto, že i KitKat jsem dostal dřív, než bylo uváděno na blogu googlu. Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem stosi
siwi Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Aha. No, já to tedy nečetl, ale někteří uživatelé jsou nedočkaví. seženou si systém v předstihu a instalují sami.
Capoun Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Nazdar používáte pro Android telefon nebo tablet nějakou dokovací stanici s reprákama? Chtěl bych něco s dobíjením USB nebo bezdrát a pro přehrávání hudby z NASu.
stosi Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Je to tady www.svetandroida.cz/android-5-0-lollipop-nexus-201411
bandicoot Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 Netušíte, jestli zmizení 3D vrstvy map v Google Earth je nějaká nová "fíčura"?Prostě to tam nemám...
Pepe Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Náhodou jsem na googleplay narazil na hru kterou jsme ve škole hráli ještě v době kdy byl problém sehnat domů i pevnou linku :-) Čtverečkovaný papír , tužka a o zábavu bylo postaráno. Nevím jak moc ta hra obecně byla populární u nás frčela tehdá dost. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.itbenefit.android.paperracing
Gustaf Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 zdarec... na mobilu používám operu classic a dnes mi nejdou nacist některé stranky..seznam nebo google search. jiné stránky makak v pohodě...někdy se nezobrazí další stránka když rozkliknu odkaz. píše to nelze se připojit ke vzdálenému serveru. cookies a historii sem smazal a je to porad. co s tím?mám odinstalovat a znovu stáhnout?
Flipik Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Teď mi to taky několikrát udělalo, ale chronomag mi zatím jede:-)
Gustaf Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 to me taky...prostě nenactu tu nabídku ve zrychlený volbě...jako nástroje googlu..wikipedia atp..ani když adresu zadam manuelne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se