Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle bych neriskoval, párkrát jsem přišel o celej progres ve hře a byl jsem z toho na mašli, a to už jsem dospělej chlap. Co teprf děti.

Zkus nejdřív nainstalovat AMC a pročistit to. Třeba to pomůže a nebudeš muset resetovat...

Potvrzuju, po factory resetu zmizí progres her. Kdybych to teď udělal synkovi v Angry Brids, zabije mně. A to by Nexus potřeboval reset jak sůl. Řeším clean masterem, ale zkusím i to AMC.

Odesláno

tyjo hoši fakt nechápu co řešíte. můžete udělat 10 resetů a přejít na jinej mobil klidně a stačí u hry kliknout na G+ a netřeba vymešlet nějaký externí kraviny. pokud máte android tak máte účet na gmailu a tím pádem i G+

Odesláno

To jsem si myslel taky.

moc nerozumím. dělal jsem to několikrát a pokud to sám neposereš tak to funguje. jen se tě to pak zeptá při přihlášení jestli chce začít tam kde jsi skončil.

Odesláno

Tak se to právě dostalo na vyšší level - jak doma najít tablet (bez 3G), kterej kluci někam zabordelili... Ve škole ho neměli a byt je už dobře prosmýčenej. 

Odesláno

Pokud je tablet zapnutý a má puštěné i WiFi připojení, můžeš ho prozvonit přes Správce zařízení na Google Play. Je-li vypnutý, pak je to jen kus železa a ty budeš muset zpřevracet byt  :D

Odesláno

No, byl vyplej. Takže prozvánění nepomohlo, ale díky za tip, o tom jsem nevěděl. Nicméně nález v dětské šatní skříni mezi pyžami. A to svatosvatě přísahali, že neví, kde je a po nálezu že ho tam nedali...

Odesláno

Nedorazil už nekomu z místních Nexusáků OTA na Android 5.0? Četl jsem, že by snad už na N7 WiFi(2013) měl OTA chodit, ale u mě zatím nic, tak jestli se jedná jen o kachnu nebo můžu být v očekávání?

Odesláno

Nedorazil už nekomu z místních Nexusáků OTA na Android 5.0? Četl jsem, že by snad už na N7 WiFi(2013) měl OTA chodit, ale u mě zatím nic, tak jestli se jedná jen o kachnu nebo můžu být v očekávání?

Řekl bych, že Android 5.0 mají zatím jen letošní Nexusy. Kdyby aktualizace začaly chodit, určitě bych se o tom někde dočetl. Odkud jsi se do dočetl ty?

Odesláno (upraveno)

Řekl bych, že Android 5.0 mají zatím jen letošní Nexusy. Kdyby aktualizace začaly chodit, určitě bych se o tom někde dočetl. Odkud jsi se do dočetl ty?

Diskuze pod tímto článkem http://www.svetandroida.cz/aktualizace-android-5-0-lollipop-201411, tak jsem nevěděl, jestli si dělají srandu nebo jak :)

tady jsem pak našel zase: http://www.androidpit.com/android-5-0-lollipop-phone-update-news

Google
  • Nexus 4 - November 12th
  • Nexus 5 - November 12th
  • Nexus 6 - Arriving with Android Lollipop upon release around November 23rd
  • Nexus 7 - November 12th
  • Nexus 9 - Arrived with Android Lollipop

ptám se proto, že i KitKat jsem dostal dřív, než bylo uváděno na blogu googlu.

Upraveno uživatelem stosi
Odesláno

Aha. No, já to tedy nečetl, ale někteří uživatelé jsou nedočkaví. seženou si systém v předstihu a instalují sami. 

Odesláno

Nazdar používáte pro Android telefon nebo tablet nějakou dokovací stanici s reprákama? Chtěl bych něco s dobíjením USB nebo bezdrát a pro přehrávání hudby z NASu.

• po měsíci...
  • po 5 týdnech...
Odesláno

zdarec... na mobilu používám operu classic a dnes mi nejdou nacist některé stranky..seznam nebo google search. jiné stránky makak v pohodě...někdy se nezobrazí další stránka když rozkliknu odkaz. píše to nelze se připojit ke vzdálenému serveru. cookies a historii sem smazal a je to porad. co s tím?mám odinstalovat a znovu stáhnout?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...