Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

koukam, ze mame se spoustou lidi podobne zazitky..to bude o veku a nazorech :)

Odesláno (upraveno)

Ty kráso, to je hustý, "videjko" z výletu mě rozbilo. Přisámbohu si ten jantar svojí tlustou a plešatou fotoumělkyni zaslouží.

Edit: Už mám lehce upito, to bejvám kritickej. Raděj to dneska zabalím.

Upraveno uživatelem Americkej
Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Az budou mit tydle dva troglodyti mimiska, klidne to taky muze bejt peknej debil.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Co my víme, třeba Nikolka dobře kouří. V tom videjku z výletu akorát chybí scéna, jak šukají v křoví na prachovských skálách... když už to lidi mají potřebu vyblít na net, tak proč tam dávají sestříhanou verzi...

Odesláno

Ale zase na druhou stranu to vlastně je umění, v dnešní době, s tím co ty foťáky, i v telefonech, dovedou, je obrovský umění udělat fotky tak, že stojej všechny za howno

Odesláno

Víte proč se o letenský fotbalový stadion zajímá NASA?

Protože tam není žádná atmosféra.

Andrea Stramaccioni říkal, že Sparta není žádná kapela, aby furt někde vyhrávali.

Odesláno

Stejne furt cekam, ze se na konci sezony objevi Kazma a rekne, ze Strammmacioniho nahodne oslovil na Karlove moste ve skupine italskych turistu a pak ho prodal Sparte jako spickoveho trenera za ty neskutecne prachy... :-)

Odesláno

Co ti udelal? :)

Hele nic, ale já mám dost zvrácený smysl pro humor a je mi jedno, že bych se třeba bavil sám. Ještě jsem ji rozeslal po firmě jako alternativu k fotografovi až se budeme fotit na web :D 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...