cali Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 @JanNovakJan a tak v zasade napisal pravdu nie? napodobenina to nie je, pasok kludne kozeny byt aj moze a cifre asi tiez budu funkcne, no....
Povidláček Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 ... no a "fakt obrovský" jsou taky, no
JanNovakJan Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Napodobenina z Číny to není, je to Čína jako taková. A radost, že má všechny ciferníky funkční? To je teda terno
clockyclock Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Kdyz uz mame ty dusicky.. Nápis na hrobě: zde leží moje žena a já doma odpočívám v pokoji...
AndyAaron Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 - Vasile, vy tam na te Sibiri mate ale strasnou zimu.- Ale, ani ne. Kde jsi na tom byl?- Ted koukam na zpravy, prej -35, nekde az -40.- Blbost, nesmis taky verit vsemu. Mame tu tak -5, mozna i tepleji.- Ty blaho, ted na to hledim, vanice, kupy snehu, obrovska namraza na stromech...- Jo ty myslis venku!?
instant Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 ked stand up, tak nieco originalne.. chlap to uz ma za sebou ale bol to rodeny bavic http://youtu.be/J2Dusb6XCA8
tommas4 Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Pan prezident se jen přeřekl, samozřejmě že mu "neodešla" cukrovka. Byly to játra.
VS Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Není to nějaké divné?Elektrikáři z ČEZ mi nabízejí levnější plyn.Plynaři z RWE mi nabízejí levnějši elektřinu.Autobusáci z VEOLIA mi prodávají vodu.Penzijní pojišťovna mi nabízí investiční máslo.
Gustaf Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Tak Zeman ztratil cukrovku.To bude tím, že našel Alzheimera.
OndraTce Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Zase budeme mít prezidenta s Nobelovou cenou, protože za vyléčení cukrovky jí určitě dostane.
Tondaa73 Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Takže ztráta rozumu automaticky předchází ztrátě cukrovky? :-)
Radek124 Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Jó, stařecká demence je sviňa - a je vidět že ani ani peníze, postavení a zdánlivá moc jí nezabrání Aspoň že nám (zatím) žádný sluníčkový zákon nezakazuje smát se kriplům a senilním magorům...
siwi Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 ... Aspoň že nám (zatím) žádný sluníčkový zákon nezakazuje smát se kriplům a senilním magorům... Jojo, pokud máš tu potřebu, můžeš se jim klidně smát do roztrhání bránice nebo do doby, než alespoň do jedné z tebou jmenovaných skupin nezačneš sám spadat...
Z. Paul Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Dám to i sem :DDoporučuji i originál s titulkama není to sice k žádnýmu aktuálnímu tématu, ale vypráví co se mu stalo v práci https://www.youtube.com/watch?v=qWsh2dMh9Ik
Doporučené příspěvky