Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vodácké zpravodajství: "Všechny české řeky jsou sjízdné. Doporučujeme Jeep či jiné SUV, s vyjímkou Labe, kde stačí Felicie."

Andy už to tady dával čtvrtýho.Ale má tam jiný auta,tak je to asi jinej ftip. :P

Odesláno

A navíc je ten vtip hloupej. Vsadím se že mimo brod se doopravdy ta řeka stejně přejet autem nedá. I přestože je nízký vodní stav.

Odesláno

Jeden ze zivota: rano jsme dali zadanku na mobilni klimu do kanclu. V poledne zamitnuto, ze na to nemame narok, jen pro vedouci, ale muzeme pozadat o jeste jeden vetrak. Ok, bereme aspon vetrak. Kolega jde pro nej do skladu a ouha, vetraky dosly. Tak dostal misto toho dreveny klinek do dveri, pry aby se lepe vetralo...

Co to je v dnešní době za firmu, klimu má ve svým kanclu i moje asistentka a to bych neřekl že jsme zrovna top firma na světě ale o lidi co tvoří hodnoty se snažíme postarat.

Odesláno

:)))))

Som si spomenul viete nakoho teraz ????!?????????????

Snad sa ma dobre ??????????? :))))))))))))))))

Odesláno

Co to je v dnešní době za firmu, klimu má ve svým kanclu i moje asistentka a to bych neřekl že jsme zrovna top firma na světě ale o lidi co tvoří hodnoty se snažíme postarat.

Vis co, tohle tez neni humor dle meho gusta :-)), u nas nefasujem ani ty zarazky pod dvere ( delame si je z papiru ).

Uznavam, netvorim hodnoty.

Odesláno

Vis co, tohle tez neni humor dle meho gusta :-)), u nas nefasujem ani ty zarazky pod dvere ( delame si je z papiru ).

Uznavam, netvorim hodnoty.

Jakej humor? :lol2:

Dobře, abych byl fér, tak v druhý "továrně" o kterou se starám; moje druhá asistentka klimu v kanclu nemá,

ale jen proto, že má okna na sever je je tam docela fajn i v parném létě. A má větrák.

Odesláno

Jsem rád, že naše firma dává klimu i do skladu :D prej zarážky a větrák  :frusty:

tiez sledujem.. vetrak a klinok do dveri.. tvl 21 storocie. a firma este vyhadzuje peniaze za pichoviny.. 

Odesláno

Buďte rádi alespoň za klínky.

Třeba u nás bezpečák otevřené požární dveře (téměř všechny) pokutuje. A nejvíc mu vadí ty zapřené hasičákem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...