Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:D Okamurku a Ovčáčku bych klidně vzal na prodlouzenej víkend... jinak až díky týhle fotce mi došlo, že Vašek jr. měl vlastně docela kliku, že se narodil jako kluk.

Ale to by takto nešlo. Musíš si zobrať aj afroeurópanku, rasista :)

Odesláno

Ja bych ji i zobral, ale z celý mozaiky je jediná, kterou neznám. A rodice mi vždycky říkali, ze s cizíma panima nemám nikam chodit...

Odesláno

Ja bych ji i zobral, ale z celý mozaiky je jediná, kterou neznám. A rodice mi vždycky říkali, ze s cizíma panima nemám nikam chodit...

špatně tě to učili. S cizíma paníma jsou právě prodloužený víkendy nejlepší :D (sem někde četl asi)
Odesláno

Tak víš jak, rodiče oba křesťani... díky výchově jsem vcelku slušnej kluk, ale asi jsem prišel o dost těchhletěch prodlouženejch víkendů :)

Odesláno (upraveno)

Patří!?Jinak je pět vodpoledne a asi dvě minuty.Vteřiny se furt mění.

Upraveno uživatelem leebauer
Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Není to teda úplně nejaktuálnější ale todle mě dostalo. Moc nevím kam to patří - humor to možná tak úplně není ale zas nedokážu říct, že by mě to vyloženě naštvalo. Spíš kroutím hlavou jak vrtulej. Tvl to "doplnění".

https://www.facebook.com/notes/asociace-spisovatel%C5%AF/rok-%C4%8Desk%C3%A9-kultury-a-lipsk%C3%BD-kni%C5%BEn%C3%AD-veletrh-2019/2119933311557781/

Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...