Prochy68 Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Tak ten je super :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 islo skor o ten dokonaly odtlacok co nechal na okne, nez o ten fakt ze donho narval / v detaile je tam vidno kazde pierkoTo by mě zajímalo, co je tam vlastně obtisklý - nějaký sádlo z peří? By mě nenapadlo, že je fták tak zablemcanej, že po něm zůstane štempl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 v minulým kanclu se nám takhle obtiskla straka a bylo to černošedý, takže asi nějaký péřový barvivo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 To by mě zajímalo, co je tam vlastně obtisklý - nějaký sádlo z peří? By mě nenapadlo, že je fták tak zablemcanej, že po něm zůstane štempl. podla mna zaklad toho je mastnota z peria. Perie je urcite trochu mastne, inac by to nasavalo vlhkost z atmosfery a moc by im to nelietalo.. taky moj sukromny odhad - uz to aj zmoklo a furt to drzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Jasně, je to mazivo. Ptáci mají kostrční žlázu a tím mažou peří, aby se jim nesmáčelo. Nejlépe je to vidět u vodního ptactva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 maji biskupa a u drubeze to normalne jite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Revizor chytne černého pasažéra a na nejbližší zastávce spolu vystoupí.Když jsou venku, revizor si vyndavá cigaretu a hříšník mu říká: " Ani si to nezapaluj, teď se bude běhat! " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luminus Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 ... Alebo mozno to je taka tradicia, obrad dospelosti. Kto to nenasije do okna je luzer, ostatni sa s nim nebavia a musi sediet na vajciach To mi připomnělo, že muži měli kdysi dávno tři vejce, ale jak měli hovno co na práci, tak pořád jen seděli a seděli, až si z jednoho z nich vyseděli ptáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Rice cooker je zlej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 (upraveno) Rice cooker je zlej...Já vždycky říkal svý budoucí bejvalý paní vegetariánce: Kdyby byly prasata chytřejší, pěstujou teď voni nás. Upraveno 15. listopadu 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Já vždycky říkal svý budoucí bejvalý paní vegetariánce: Kdyby byly prasata chytřejší, pěstujou teď voni nás.Čeština je stejne zajimavej jazyk. Prasata se nepestuji, anobrž 'chovaji'. A pak tady máme slova jako 'pochovat' a 'pochovat'. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Pěstovat zvířata se připouští, je to zastaralé, ale přípustné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Pěstovat zvířata se připouští, je to zastaralé, ale přípustné.I kdyby se vsechna zvirata na svete chovala, tak zajici v kralikarne se zasadne pestujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 I kdyby se vsechna zvirata na svete chovala, tak zajici v kralikarne se zasadne pestujou.myslíš zajícové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Nee, mysli ze králíky nejsou chovany. Proste kazdej by mel pestovat svoje králíci! :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 (upraveno) Nee, mysli ze králíky nejsou chovany. Proste kazdej by mel pestovat svoje králíci! :-))musím trvat na svoje králíkové Upraveno 15. listopadu 2018 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Slunečník jim říká zajci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Nebo taky samyce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky