Bob Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Naprosto mě rozštípla reakce na tuhle nabídku, zvláště Frantík to určitě ocení :) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/81317-stowa-set/&do=findComment&comment=1365675Dyt to nejsou Festiny ... :-)
gougy Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Dyt to nejsou Festiny ... :-)já byl taky zklamanej, ale pravdou je, že ani Frantikovi se vývoj chronomagora nevyhne a tak jsem si myslel, že je z něj teď třeba zakladatel nějaké nové sekty nebo tak něco
prischera Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Dyt to nejsou Festiny ... :-) já byl taky zklamanej, ale pravdou je, že ani Frantikovi se vývoj chronomagora nevyhne a tak jsem si myslel, že je z něj teď třeba zakladatel nějaké nové sekty nebo tak něco Nejsou, ale co jsem zachytil, tak tahle značka taky patří mezi oblíbené. Hlavně je pěkný, jak dokázal borec přesně vystihnout Kidův vkus
Návštěvník dlubix Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 ...je supr, ogaři, že neleníte, makáte na sobě a kromě funkce lidových milicí na sebe berete i tíhu senzibilů. Pokud budete takto pokračovat, tak někteří z nás budou jen na něco myslet a vy to budete publikovat na fóru. To je fajn, držím pěsti! Tak to pardon, kkta ze sebe teda jen děláš, už jsem měl podezření, že je to vážnější
martar Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Že se občané Evropské unie nemusí bát invaze ruských tanků, protože tyto nesplňují emisní normy a tudíž nesmí vstoupit na území EU, všichni víme. Krizový štáb vlády ČR a SR se přesto rozhodl hrát na jistotu a v případě bezprostředního nebezpečí vstupu cizích vojsk do pohraničních oblastí vydá příkaz všem sběrným surovinám přijímat i cizí tanky a jinou bojovou techniku, a to bez prokázání totožnosti.
Frantik Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Tak to pardon, kkta ze sebe teda jen děláš, už jsem měl podezření, že je to vážnější Tvl další, kterému z toho Damaska jeblo :-)
T1000 Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Jak se řekne slovensky "gayové" ? ... Ritieri
SCIFI Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Jak se řekne slovensky "gayové" ? ... Ritieri neco mi asi unika v prekladu :-(
spineshank Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Víte proč je kokain bílý??Protože černý by nic nedělal
Radimk Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Víte proč je kokain bílý??Protože černý by nic nedělalRasisto!!!Víš co má černý bílého??....poslouchat..
spineshank Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Jede si takhle čtyřčlenná rodinka autem, když tu matka otevře okno a vystrčí hlavu a tu ji urve sloup.Ostatní se smějí, ale syn pláče a otec se ho zeptá proč?A chlapec odpoví ˝Já jsem to neviděl.˝
323GT Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Výjezd k mimořádné situaci na policejní střelnici...Velitel střelnice s brekem ukazuje a povídá: "Podívejte se támhle, šedesátdva kluků, kteří chtěli být policisty a teď jsou všichni mrtví"."Co se stalo?" - ptá se jeden z výjezdové hlídky.Velitel povídá: "No, přijeli ve dvou autobusech, tak říkám - je vás ku.evsky moc, to budete muset střílet jeden po druhým".
Povidláček Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 http://www.humr.cz/wow/mimina-ktera-vypadaji-jako-fotrove/ Z některých jde až strach
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Ciwe ten jeden vypadá jak nějakej funkcionář KSČ.
Micey Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Nejlepší je ten s tim medvědem, akorát přehazovačku by to chtělo:)
clockyclock Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Ženy, pokud si myslíte, že vás partner podvádí, vezměte ho ke dveřím té slečny a sledujte jestli se mu na telefonu automaticky připojí wifi?
Petr_123 Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Tohle "spojení" fotky Rourka a reklamy na dětský tábor nabitý programem mě pobavilo...
Doporučené příspěvky