Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dyt to nejsou Festiny ... :-)

já byl taky zklamanej, ale pravdou je, že ani Frantikovi se vývoj chronomagora nevyhne a tak jsem si myslel, že je z něj teď třeba zakladatel nějaké nové sekty nebo tak něco  ;)

Odesláno

Dyt to nejsou Festiny ... :-)

já byl taky zklamanej, ale pravdou je, že ani Frantikovi se vývoj chronomagora nevyhne a tak jsem si myslel, že je z něj teď třeba zakladatel nějaké nové sekty nebo tak něco   ;)

Nejsou, ale co jsem zachytil, tak tahle značka taky patří mezi oblíbené. Hlavně je pěkný, jak dokázal borec přesně vystihnout Kidův vkus  :lol2:

Návštěvník dlubix
Odesláno

...je supr, ogaři, že neleníte, makáte na sobě a kromě funkce lidových milicí na sebe berete i tíhu senzibilů. Pokud budete takto pokračovat, tak někteří z nás budou jen na něco myslet a vy to budete publikovat na fóru. To je fajn, držím pěsti! 

Tak to pardon, kkta ze sebe teda jen děláš, už jsem měl podezření, že je to vážnější :lol2:   :cheers:

Odesláno

Že se občané Evropské unie nemusí bát invaze ruských tanků, protože tyto nesplňují emisní normy a tudíž nesmí vstoupit na území EU, všichni víme. Krizový štáb vlády ČR a SR se přesto rozhodl hrát na jistotu a v případě bezprostředního nebezpečí vstupu cizích vojsk do pohraničních oblastí vydá příkaz všem sběrným surovinám přijímat i cizí tanky a jinou bojovou techniku, a to bez prokázání totožnosti.

Odesláno

Jede si takhle čtyřčlenná rodinka autem, když tu matka otevře okno a vystrčí hlavu a tu ji urve sloup.
Ostatní se smějí, ale syn pláče a otec se ho zeptá proč?
A chlapec odpoví ˝Já jsem to neviděl.˝

Odesláno

Výjezd k mimořádné situaci na policejní střelnici...

Velitel střelnice s brekem ukazuje a povídá: "Podívejte se támhle, šedesátdva kluků, kteří chtěli být policisty a teď jsou všichni mrtví".

"Co se stalo?" - ptá se jeden z výjezdové hlídky.

Velitel povídá: "No, přijeli ve dvou autobusech, tak říkám - je vás ku.evsky moc, to budete muset střílet jeden po druhým".

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...