Povidláček Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 To tam ještě Lada krom cikánů psal o nějakém bílém kocourovi jménem Nácíček A vůbec, nebyl Lada spíš Landa? A co na to Jan Tleskač? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tondaa73 Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 ...buďme občas vesele nekorektní.... ;-)))))
Sarka Farka Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Nácíček je ostrej ..jinak je to season01 / episode 14 ) https://simkl.com/tv/27388/o-kocouru-mike%C5%A1ovi-a-jeho-p%C5%99%C3%A1tel%C3%ADch/season-1/episode-14/
martar Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Otázkou je, zda Mikeše upravovat (pro mě nepřijatelný zásah do původního díla, pro někoho přijatelná korekce stejně jako přepsání do modern?jšího jazyka), nebo rovnou zakázat Vzhledem k tomu, že politická korektnost v případě menšin je asi nejostřejší v případě protižidovských prohřešků, trochu žasnu, že ještě nebyl zakázán nebo zgruntu přepsán třeba Rok na vsi od bratří Mrštíků... Přitom kniha jen popisuje soudobou realitu a jakýkoli politicko-korektní zásah do ní zahladí další historický doklad o tom, jak to chodilo na české vesnici v devatenáctém století. Ale jak se říká, historii píší vítězové, a když ji nemůžou psát, alespoň ji přepisují. A menšiny všeho druhu jsou vítězové dnešní doby.
azeppelin Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 (upraveno) Já bych na všechno aplikoval cenzuru a zpětně vše upravil. Co hůř, nekončí to mikešem. Nejeden zdánlivě nevinný propagandistický večerníček má v již v hledáčku BIS. Upraveno 15. července 2015 uživatelem azeppelin
Lamiczka Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Tak tahle recenze je trochu moc... Komentáře na roumingu taky stojí za to... Nejuzitecnejsi_recenze.jpg (jehovista - ten pravy) R (15.7.2015 14:06)Spravnej chlap si koule holi britvou. Nejuzitecnejsi_recenze.jpg (Xxxx) (15.7.2015 14:09)Správný chlap si koule nechá holit břitvou.
African Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 (upraveno) Tak tahle recenze je trochu moc... Komentáře na roumingu taky stojí za to... Nejuzitecnejsi_recenze.jpg (jehovista - ten pravy) R (15.7.2015 14:06)Spravnej chlap si koule holi britvou. Nejuzitecnejsi_recenze.jpg (Xxxx) (15.7.2015 14:09)Správný chlap si koule nechá holit břitvou. Jehovista-správný chlap si holí koule břitvou Upraveno 16. července 2015 uživatelem filo-boxer
Lu2cz Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Já vím, že to je staré, ale je to dobré a vždycky mě to pobaví jaxviňa... Těžká kalba studentů Fakulty informatiky Univerzity Karlovy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Uz hodne let se u tehle fotky vzdycky zasmeju :-) Chtel bych vedet, kdo to je opravdu.
montemar Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 ten vlevo mi pripomina bakalu, ten vpravo singera
Povidláček Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Uz hodne let se u tehle fotky vzdycky zasmeju :-) Chtel bych vedet, kdo to je opravdu.třeba to není fejk.. http://www.extra.cz/nasli-jsme-particku-techto-kultovnich-nerdu-vime-jak-vypadaji-dnes
Daemonultimate Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
milhauszn Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Já vím, že to je staré, ale je to dobré a vždycky mě to pobaví jaxviňa... Těžká kalba studentů Fakulty informatiky Univerzity Karlovy Mat_Fyz.jpgU nas to kolovalo jako studenti CVUT - Fakulty elektroMimo jine typicky FELak pry nosil boty Prestige a kufrik
VitekB Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 (upraveno) Jsem opravdu šťastný, že díky webu Veřejného ochránce práv už vím co není diskriminací a můžu si vzít za ženu koho chci . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: takže pozor na to, pánové. Pokud nejste výrazně mladší, ale jen o pár dní, a žena odmítne vaši nabídku k sňatku s tím, že jste příliš mladí... . Upraveno 16. července 2015 uživatelem VitekB
Povidláček Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lukis Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Tak jsem premyslel, kam to dat, nakonec zvitezil Humor Minuly tyden na hranicnim prechodu (SLO-HR) jsem mel dlouhou chvili, taxem pozoroval deni okolo sebe a ejhle ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Soused už je z horka vyřízený, tak pouští to svinsto dovnitř i ven. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky