clockyclock Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 TAKHLE to vypadájako nějakábásnička a přitomje to jen párkeců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 sorry, nic světobornýho, podobný tu už jsou.ale u tohodle sem se skoro pochcal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 Jo plán se musí plnitjá už je viděl solit a prohrnovat suchou silnici a taky opravovat úsek který vůbec nebyl poškozený, takže mi to ale vůbec nepřipadá vtipný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 tak přesně takhle to dneska vypadalo, když jsem přijel z Globusu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 To není vtipné, protože je to pravda :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 Satira. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 (upraveno) Moc pekny ;-) Upraveno 16. října 2015 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frygo Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 Dobrý večer, tedy ráno...... Ten je krutej: ?Slečno, můžu vám pomoci???Děkuji, ale ta taška není těžká.??Nemluvím o tašce, ale mám známého plastického chirurga.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frygo Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 ?Pamatuješ si ještě, jak minulej týden vykradli v centru potraviny?? vypráví manželce policajt. ?Ten pokladní byl s těma lupičema domluvený!??Neříkej, jak jste na to přišli?? zajímá se žena.?Měli smluvený signál - když na toho pokladního namířili kulomet, dal jim všechny prachy!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 tezko rict kam s tim, na kulinarium mi to prijde moc hudebni, na music se tam zase moc vari .. Nic moc. Je to obšlehlé. Tohle je originál a ten je kultovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Uklízečka jde v podvečer makat do parlamentu.Vejde dovnitř a tam zmatek, chaos, členové parlamentu plus celá vláda poletují, přestavují nábytek, přeměřují prostory, tahají a přestavují židle, křesla, stoly, pulty...Všichni zpoceni...Uklízečka odchytí Sobotku a ptá se: "Co se to děje, pane předsedo?""Víte, v sobotu bude pro nás životně důležité zasedání a protože to tady nefunguje, popravdě- je tady neskutečný bordel, tak to chceme nějak eliminovat, no změnit."Uklízečka se ironicky usměje a praví: "Nepomůže to"."Proč?""Já už jsem v bordelu pracovala. Tam, když nic nefungovalo, museli vyměnit komplet všechny kurvy, ne postele." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Chtěl jsem tady napsat vtip o České poště, ale nevím, jestli vám dojde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Chtěl jsem tady napsat vtip o České poště, ale nevím, jestli vám dojde...Lol, ten sekne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Nevíte k čemu je ten malý tmavý cifr? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Nevíte k čemu je ten malý tmavý cifr?Jakej cifr ? To je jedno ne ?Kde má frajer palec ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Jakej cifr ? To je jedno ne ?Kde má frajer palec ? :-)No do p.... takovy hodinky chci taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Ten tmavý cifr je na picu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky