Exiztence Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 http://imgur.com/gallery/7lE1XHy
mondeo2 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 (upraveno) Jedna sedmnáctka otěhotněla a lékař jí odmítl provést interrupci."Podívej, zůstaneš tady a až děcko porodíš, podstrčím ho jiné ženě a řeknu jí, že měla dvojčata."Když ten den přišel, zrovna v nemocnici nebyla žádná jiná rodička. Jediným dalším pacientem byl kněz. Doktor se rozhodl nebojácně dodržet slovo. Když se kněz probral z narkózy, doktor mu říká:"Nevím, jakým zázrakem je to možné, ale porodil jste syna. To on byl příčinou vašich bolestí břicha."Kněz byl dojat zázračnou událostí a radostně přislíbil syna vychovat. O mnoho let později, když ležel na smrtelném loži, si dal syna zavolat a vysvětlil mu jeho zázračné zrození:"Tak vidíš, synu. Já nejsem tvůj otec, ale tvoje matka. Biskup Michal je tvůj otec." Jeden mladý mnich se rozhodl, že odejde do horského kláštera a podstoupí těžkou zkoušku mlčenlivosti, která mu dovoluje říci jen dvě slova za deset let. Po prvních deseti letech jde za otcem představeným. Vejde do kanceláře, otec přikývne a on povídá:"Mizerné jídlo!"Otec znovu kývne a ukáže rukou ven. Mnich tedy odejde. Uplyne dalších deset let a audience se opakuje, mnich tentokrát říká:"Tvrdá postel!"Konečně po třiceti letech mnich předstoupí před otce se zamračenou tváří a říká:"Odcházím odtud!"A otec se jen tak mírně usměje a povídá:"Ani se nedivím. Co jste tady, pořád si jen stěžujete." Staří manželé byli spolu už padesát let a každou neděli chodili společně na mši. Vždycky, jakmile začala bohoslužba, manžel tvrdě usnul a ženu to štvalo. Po padesáti letech už to nevydržela a vzala s sebou velkou jehlici do klobouku, rozhodnutá tentokrát muže udržet bdělého. Přišli do kostela, posadili se a za chvilku manžel jako obvykle spal. Právě když farář položil shromáždění řečnickou otázku: "A jak říkáme Spasiteli světa?", přišla jehlice ke slovu. Trochu moc silně, a tak starý muž vyskočil a zařval: "Ježíši Kriste!"Farář byl šokován. Za celou kariéru se mu nestalo, že by při kázání někdo projevil aktivitu, natož právě tento notorický spáč. Pokračoval však dále a také starý pán za chvilku opět usnul - zrovna když kněz otázku zopakoval: ,.Jak oslovujeme svého Pána a Spasitele všeho lidstva?" A v tomto okamžiku zajela ostrá jehlice znovu do starcova těla. "Ježíši Kriste!" zaječel postižený ještě hlasitěji. Farář se opět zarazil, ale záhy navázal na přerušenou řeč. Muž začal opět klimbat a žena se zaposlouchala do kázání. Teprve po chvíli si uvědomila, že manžel zase chrápe. Potřetí použila jehlici právě při slovech kazatele: "A co myslíte, že řekla Eva Adamovi, když mu porodila třísté dítě?" "Ještě jednou do mě tuhle prokletou věc zarazíš a já ti ji vyrvu a nacpu do prdele!" Upraveno 7. listopadu 2015 uživatelem mondeo2
ggrand Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 http://imgur.com/gallery/7lE1XHyRozsekal mě komentář "Black magic" :D
mondeo2 Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TomCZ Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Vědci oživí Vladimíra Iljiče Lenina.Nadšeně mu ukazují, jak jeho odkaz rozvíjejí a zvelebují zemi.Na večer naplánují obrovitou oslavnou recepci, ale ani po hodině čekání, Lenin nikde.Po dvou hodinách se objeví poslíček se vzkazem:"To jste posrali ! Aurora vyplouvá, začínám znovu. V.I. Lenin."
bobi Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 "Asi půjdu do armády, ženský prý berou na mužský v uniformě."- "To není uniformou. To je tím, že vědí, že posloucháš rozkazy a jíš blafy."
Povidláček Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Suchos Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Doufám, že to tady už někde není... Ale protože tohle je na to asi jediné pertinentní vlákno, vycházím z předpokladu, že ne.Tak co, sběratelé, kdo z Vás se první vycajchuje? Ty hodinky mám a jsou super. Dokonce s nimi aj chrápu :-D
Exiztence Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 http://imgur.com/gallery/v0DL7j6
Tondaa73 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Ty hodinky mám a jsou super. Dokonce s nimi aj chrápu :-DA to se chlubíš, či pláčeš ??
Suchos Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 A to se chlubíš, či pláčeš ?? Nechapu o co ti jde. Mě se líbí.
Tondaa73 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Pokud to nechápeš, tak si ve správném vlákně...
Lamiczka Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Nechapu o co ti jde. Mě se líbí.Proti gustu vůbec nic, ale za 16k reklamní rádobylimitka s quarzem, když jsi za tu cenu mohl mít i hodinky....Jen se zeptám, rally nebo fighter?
bandicoot Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Tak ona je vtipná hlavně ta prezentace na oficiálním webu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hodo65 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Tenhle popis se 40 zmařenejma životama mě taky dost pobavil .
Ondoni Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 http://imgur.com/gallery/v0DL7j6 Z filmu V Bruggách, doporučuju, dobrý kousek
eskimak Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Nechapu o co ti jde. Mě se líbí.Trosku si to tu okolo pocitaj, daj si pauzu v prispievani a o mesiac, dva budes sam rozumiet o com to je. Za 16k sa uz naozaj daju kupit aj hodinky.
Doporučené příspěvky