Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Přišlo mi to vtipný jen trochu. Když pak ten jeden borec běžel proti těm jezdícím schodům tak už mi to přišlo vtipný dost a když ten poslední skočil do toho jezera tak to už jsem se smíchy neudržel :D

Mě nejvíc pobavilo, jak zdrhal přes půl bloku a najednou mu do cesty skočil další :-D

Ale stát se to mě, tak i přes tu absurditu bych možná taky někam odpelášil :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě nejvíc pobavilo, jak zdrhal přes půl bloku a najednou mu do cesty skočil další :-D

Ale stát se to mě, tak i přes tu absurditu bych možná taky někam odpelášil :-D

Stejně jsou to měkoty, mohli udělat "ultimate  edition - Tel Aviv"  :lol2:

Odkaz ke komentáři

No v dnešní době je tohle (převlékat se za Araba a házet / nechávat někde podezřelý batoh) docela blbá sranda si myslím. Asi jako když v Paříži po útocích u nějaký minuty ticha a zapalování svíček nějakej idiot zapálil dělobuchy a způsobil paniku podruhý. Jestli to video bylo z USA (asi jo) tak se docela divím, že do něho někdo nevyprázdnil zásobník.

Odkaz ke komentáři

No v dnešní době je tohle (převlékat se za Araba a házet / nechávat někde podezřelý batoh) docela blbá sranda si myslím. Asi jako když v Paříži po útocích u nějaký minuty ticha a zapalování svíček nějakej idiot zapálil dělobuchy a způsobil paniku podruhý. Jestli to video bylo z USA (asi jo) tak se docela divím, že do něho někdo nevyprázdnil zásobník.

Mi to vtipné přišlo, to že Tě někdo u toho možná zastřelí s tím už člověk holt musí počítat :) 

Odkaz ke komentáři

Zrovna nedávno jsem si říkal, jak by se řešila situace, kdy v metru/kině/na nádraží začne nějaký etnický Arab křičet "Alláh akbar" a někdo ho čist? v pudu sebezáchovy sejme. Načež se ukáže, že to byla jen provokace. Čulík napíše o vraždě spoluobčana, který jen pocítil potřebu se pomodlit a kvůli slepé xenofobii primitivního etnického Čecha už nás nestihnul kulturně obohatit, o tom nepochybuju - ale jak by to řešila policie a soudy? To jsou teoretická dilemata.. :)

Edit: gramatyka

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Přišlo mi to vtipný jen trochu. Když pak ten jeden borec běžel proti těm jezdícím schodům tak už mi to přišlo vtipný dost a když ten poslední skočil do toho jezera tak to už jsem se smíchy neudržel :D

Tohle je tak nejak muj nazor. Dokonce bych rekl, ze mi to zprvu neprislo vtipny vubec, ale tak nejak jsem v prubehu roztal. Nicmene si taky myslim, ze to byla nebezpecna sranda a ze bych taky behal.

Odkaz ke komentáři

Pozor, cernej humor:

Alan Rickman has accepted David Bowie's challenge and has now nominated Karel Gott...

Tvl měl jsem předtím nutkání napsat, že jsem nepochopil toho Rickmana a teď to zrovna čtu.... šílený, jakej to má poslední dobou spád  :eek:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...