Nick06 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 začne to byť zábavné až po 4.-tej minute,tak vydržte... jedno pivko a tolik radosti
Daemonultimate Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Manželka přijde domů a tam v kuchyni pije kávu cizí žena.Začne křičet na manžela.Muž jí povídá: " Nekřič na mne, ta paní přišla za tebou."Manželka odpoví: " Hej, ty kurevníku, za mnou? Vždyť ji vůbec neznám!Vymysli si něco lepšího!"Muž ji v klidu povídá: " Tak když ji neznáš, já vás tedy seznámím.Je to žena tvého milence?"
bobi Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Demone, to nema chybu!!ale fakt to není z mého života, takovej kliďas nejsem
tano Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 ale fakt to není z mého života, takovej kliďas nejsem To ja taky ne .
Klotzman Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Tak evidentně je to někde u pláže.Spíš si říkám, jestli by mi třeba nepřišlo divný, že najednou ta pěna z toho šampónu voní jinak.... Pochybuju, že vždycky sladili stejnej šampón. Jinak je to perfektní prank Mě zas překvapuje, že ti kolemjdoucí jsou celkem navlečení, i ten pranker má nějakou skoro zimní prošívačku.
Povidláček Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 No, docela chvíli mi to trvalo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Menší úprava pro lidi bez fantazie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. ledna 2016 uživatelem clockyclock
martar Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Tak to je síla - já jedu vtipy odzadu, od poslední stránky, takže mi zas díky vám asi 5 minut trvalo, než jsem tam uviděl toho plešouna :D
prischera Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Tohle na me dneska vypadlo. Nebudu davat link, ale tvari se to jako realnej eshop. To si fakt nekdo objedna????? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mondeo2 Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 no tak to půjdu asi do lesa, večer přijímám objednávky.................
Thomas Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Když jsi byl malej, rád jsi zvonil na zvonky a hned rychle utíkal pryč? Právě Tebe Hledáme! Pojď k nám pracovat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Klotzman Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Ještě k těm šampónovým prankům - nic objevnýho, ale stojí to za to od času 2:13 - padla kosa na kámen https://www.youtube.com/watch?v=_SJhDbqg5lk
Doporučené příspěvky