Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ty šampóny mi připomněly celou řadu srandiček co se tak různě prováděly, například hypermangan ve sprchové hlavici nebo když se různým pouštěním teplé a studené vody v umyvadle "dálkově ovládá" teplota vody ve sprše připojené na stejném potrubí.

Jo a ještě takový omyl na vojně. Pamětníci si možná vzpomenou na "polštářkové šampony", kdysi prodávané jednorázové balení šamponu v malých plastových zatavených balíčkách. Nemělo to žádné otevírání, muselo se to propíchnout, drsňáci to prokusovali. No a na vojně se v podobných obalech fasoval vodovzdorný olej na ošetření bot. Což někeří nováčci netušili a vzali si to do sprchy.

Odesláno

Jednou jsme s kamosem spalili trochu moc trávy a on se vsadil, ze do toho nachcije. Dodnes si pamatuju, jak ho tam strčil a ta exploze chcanek byla obrovská. Pak uz nevim, protože ten záchvat smíchu trval asi dve hodiny :-))

Odesláno

instakilo

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Když jsi byl malej, rád jsi zvonil na zvonky a hned rychle utíkal pryč? Právě Tebe Hledáme! Pojď k nám pracovat...

Simte, to sem ani nedavej. Zas jsem si byl na poste pro neco, ze jsem udajne nebyl doma. A to pracuju z domu...

Odesláno (upraveno)

Babička říká vnukovi: "Pep..ku, když kašleš,
dej si ruku před pusu!"
Pep..ek: "Neboj babi, mně zuby nevypadnou."

.........................................................................

dobrá cenzura :)

.........................................................................

Dědeček končí léčení v lázních kontrolou u lékaře.
Když odchází, ptá se ve dveřích: "Pane doktore a můžu ještě milovat?"
"Ano, dědečku, ale už jenom svou vlast!"

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Vtipné to samozřejmě je v uvážení že polovina obyvatel této republiky v tom bude vidět ufonský pas :)

sorry jestli to vyznělo jako poučování nebo prudění, to jsem nechtěl  :cheers:

Odesláno

To je správný formát pro běžné smrtelníky s českým občanstvím,
existuje ještě několik dalších typů cestovních pasů jako NCD, služební atd.
ale u těch asi nebudou dostupné náhledy předních stran.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...