tommas4 Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Tak ten s tou poštou je výbornej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 ty šampóny mi připomněly celou řadu srandiček co se tak různě prováděly, například hypermangan ve sprchové hlavici nebo když se různým pouštěním teplé a studené vody v umyvadle "dálkově ovládá" teplota vody ve sprše připojené na stejném potrubí.Jo a ještě takový omyl na vojně. Pamětníci si možná vzpomenou na "polštářkové šampony", kdysi prodávané jednorázové balení šamponu v malých plastových zatavených balíčkách. Nemělo to žádné otevírání, muselo se to propíchnout, drsňáci to prokusovali. No a na vojně se v podobných obalech fasoval vodovzdorný olej na ošetření bot. Což někeří nováčci netušili a vzali si to do sprchy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 (upraveno) Tak to neeee.. :-D Upraveno 21. ledna 2016 uživatelem clockyclock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Jednou jsme s kamosem spalili trochu moc trávy a on se vsadil, ze do toho nachcije. Dodnes si pamatuju, jak ho tam strčil a ta exploze chcanek byla obrovská. Pak uz nevim, protože ten záchvat smíchu trval asi dve hodiny :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Tos zabil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 instakilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Když jsi byl malej, rád jsi zvonil na zvonky a hned rychle utíkal pryč? Právě Tebe Hledáme! Pojď k nám pracovat...Simte, to sem ani nedavej. Zas jsem si byl na poste pro neco, ze jsem udajne nebyl doma. A to pracuju z domu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) Babička říká vnukovi: "Pep..ku, když kašleš,dej si ruku před pusu!"Pep..ek: "Neboj babi, mně zuby nevypadnou.".........................................................................dobrá cenzura .........................................................................Dědeček končí léčení v lázních kontrolou u lékaře.Když odchází, ptá se ve dveřích: "Pane doktore a můžu ještě milovat?""Ano, dědečku, ale už jenom svou vlast!" Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Musí být sranda s tímhle cestovat po světě. Překladateli teda tleskám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 V anglicky hovořícím světě se slovo "alien" k tomuto účelu používá standardně,přeloženo je to správně i co se kontextu týká. Více třeba na wiki: https://en.wikipedia.org/wiki/Alien_%28law%29 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 V pohodě, prostě mi to přijde vtipné, to je vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Vtipné to samozřejmě je v uvážení že polovina obyvatel této republiky v tom bude vidět ufonský pas sorry jestli to vyznělo jako poučování nebo prudění, to jsem nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Všechno dobrý Nevěděl jsem, že to je ofiko, měl jsem si to zjistit, kžp. díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Člověk nikdy neví kdy si rozšíří nenásilnou formou obzory, když jsme u těch mimozemšťanů tak Sting zpívá že je "legal alien in New York" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 V tomto případě, je ale pas udělaný právě jako vtip na základě předpokladu že alien je jen UFO správný formát je tento Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 To je správný formát pro běžné smrtelníky s českým občanstvím,existuje ještě několik dalších typů cestovních pasů jako NCD, služební atd.ale u těch asi nebudou dostupné náhledy předních stran. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Já míval tohle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 @VintageLover, @tommas4: Jste mi připomněli jednu starou písničku https://www.youtube.com/watch?v=_61hzuGGJX0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) Alien's Passport je ofiko, je to v tomhle kontextu běžně používaný slovo. Dole na stránce je i ten vzor.http://www.consilium.europa.eu/prado/en/5546/index.htmlBtw: tady třeba estonská verze:). Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky