Baldic Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Upřímně: Dokud nad evropskými politiky nebude viset damoklův meč defenestrace/gilotiny/kalašnikova, budou se dál chovat jako nezodpovědná bezpáteřní hovada - která teď zděšeně kvičí, že si jim ausgerechnet jeden z nich(!) tuhle barvitou eventualitu dovolil připomenout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Zpět k humoru. Jaký národ, taková vláda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Novela zákona o provozu na pozemních komunikacích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 má někdo aspoň základní představu o čem je ta historka, co ten borec vypráví v originále? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 má někdo aspoň základní představu o čem je ta historka, co ten borec vypráví v originále?Jestli se nepletu tak je to o tom jak dělal kuchaře na lodi a pak mu uplavaly nějaký pánve či co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Jeden skoro hodin(k)ovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 k tomu příspěvku výše, i dnes se najdou tací, kteří tomu stále věří... viz https://twitter.com/bobatl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 roland0: Tak teď jsi mě dostal. Tohle jsem fakt nepřipouštěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 (upraveno) Pobavily mě výrazy co jsem pochytil dnes ráno:k hyperaktivnímu dítěti"Lítá jak Čáryfuk který olíznul Tačůda" a po ostravsku "moc mě to baví""Tohle žerem jak pr.delačku šufanem" Upraveno 29. ledna 2016 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 A teď jeden politicky nekorektní aktuální vtip: LEVNĚJŠÍ PIVO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Google maps street view funny shots, Rusko u mě opět na prvním místě :-) http://www.streetviewfun.com/top-100/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Love test Zavrete manzelku a sveho psa do kufru auta a nechte je tam den. Po otevreni vyhodnotte kdo vas ma opravdu uprimne rad :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Love test Zavrete manzelku a sveho psa do kufru auta a nechte je tam den. Po otevreni vyhodnotte kdo vas ma opravdu uprimne rad :-)Něco podobnýho jsem aplikoval kdysi dávno když sem měl psa, jen jsem kufr vyměnil za hospodu.A je pravda, že pes měl vždy po mém navratu domů ohromnou radost.............manželka většinou jeho nadšení nezdílela.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Prepnete na CT2, bezi tam "Senior roku". Bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Prepnete na CT2, bezi tam "Senior roku". Bomba. Teď jsem to prosurfoval.. Jsem rád, že moje koncesionářský poplatky nejsou vyhozený :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 ...a vítěz vyhraje Alzheimera... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Prvni cena rakev vod firmy pontus! A tuzky s napisem Vase smrt, nase radost! Ten bezovej oblek je jedlej! A promenadu v plavkach jsem prosrral! Jen nechapu, ze se marxova nezucastnila souteze? Asi nechtela bez ransdorfa sama nanpodium! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Tenhle člověk může být dlouhodobě již jen v tomhle vlákně !Neměl by provozovat, žádný sport, vůbec žádný . :-((( http://www.sport.cz/fotbal/premier-league/clanek/745543-rosicky-si-v-sobotnim-zapase-poranil-sval-mimo-bude-az-sest-tydnu.html#hp-sez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky