Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Upřímně: Dokud nad evropskými politiky nebude viset damoklův meč defenestrace/gilotiny/kalašnikova, budou se dál chovat jako nezodpovědná bezpáteřní hovada - která teď zděšeně kvičí, že si jim ausgerechnet jeden z nich(!) tuhle barvitou eventualitu dovolil připomenout... 

Odesláno

má někdo aspoň základní představu o čem je ta historka, co ten borec vypráví v originále?

Jestli se nepletu tak je to o tom jak dělal kuchaře na lodi a pak mu uplavaly nějaký pánve či co.

Odesláno (upraveno)

Pobavily mě výrazy co jsem pochytil dnes ráno:

k hyperaktivnímu dítěti
"Lítá jak Čáryfuk který olíznul Tačůda"

a po ostravsku "moc mě to baví"

"Tohle žerem jak pr.delačku šufanem"

Upraveno uživatelem tommas4
Odesláno

Love test

Zavrete manzelku a sveho psa do kufru auta a nechte je tam den. Po otevreni vyhodnotte kdo vas ma opravdu uprimne rad :-)

Odesláno

Love test

Zavrete manzelku a sveho psa do kufru auta a nechte je tam den. Po otevreni vyhodnotte kdo vas ma opravdu uprimne rad :-)

Něco podobnýho jsem aplikoval kdysi dávno když sem měl psa, jen jsem kufr vyměnil za hospodu.

A je pravda, že pes měl vždy po mém navratu domů ohromnou radost.............manželka většinou jeho nadšení nezdílela.... :D

Odesláno

Prepnete na CT2, bezi tam "Senior roku". Bomba. :D

Teď jsem to prosurfoval.. Jsem rád, že moje koncesionářský poplatky nejsou vyhozený :-(

Odesláno

Prvni cena rakev vod firmy pontus! A tuzky s napisem Vase smrt, nase radost! Ten bezovej oblek je jedlej!

A promenadu v plavkach jsem prosrral!

Jen nechapu, ze se marxova nezucastnila souteze? Asi nechtela bez ransdorfa sama nanpodium!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...