Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 25. 3. 2016 v 18:23, Bert napsal:

Klid. Asi by si mysleli, že je to moderní verze tohoto :-)

V 25. 3. 2016 v 18:29, CEGY napsal:

Oko bere. To jsme hráli na vojně..

V 25. 3. 2016 v 18:35, tommas4 napsal:

Moc neriskuj, s početným zastoupením mladších ročníků zde může následovat otázka "co je to vojna?" :lol2:

V 25. 3. 2016 v 18:36, Bert napsal:

Jen si z nás dělej srandu. Povím to strejdovi Mojšemu .... :-)

kokoti, ja som si myslel ze to je z pana prstenov

Odesláno

Povinnej katechismus? Stačí když nějakej uvědomělej pošuk bude těm malým blbým mozečkům pár let vtloukat že právě "místní špecifika" z nich znamenají "lepší věřící" - a skončí to tak že bomby pod prdel už si budou strkat i křesťani, tak jako ještě před pár lety v Severním Irsku...  :thumbsdown_anim:

Jinak velikonoční pracky jsou geniální, lepší než nicneříkající vejce - poptám se manželky jestli nemá na zbývající perník příslušné vykrajovátko  :thumbsup_anim:

Odesláno
  V 25. 3. 2016 v 23:32, Kairos napsal:

Vzhledem k predchozim prispevkum a situaci v Evrope vubec by se misto inkluze melo resit opetovne zavedeni katechismu do skol.

Tohle je idea, která mne rozhodně donutila k zamyšlení. Nevíte prosím někdo, jak se dá slušně napsat věta typu: Ty jeden bigotní katolickej blbečku, táhni s podobnejma nápadama do hajzlu?

Odesláno
  V 26. 3. 2016 v 7:00, Bert napsal:

Tohle je idea, která mne rozhodně donutila k zamyšlení. Nevíte prosím někdo, jak se dá slušně napsat věta typu: Ty jeden bigotní katolickej blbečku, táhni s podobnejma nápadama do hajzlu?

Už si s tím chvíli lámu hlavu... bude to takový překladatelský oříšek  :lol2:

Odesláno

Bo se tu neprobira humor, prubnu to nasmerovat ;-)

- "Tak sem musel utratit psa!"

- "A co? Byl vzteklej?"

- "No, nadšenej nebyl..."

a pro pripomenuti podobny od sousedu:

- "Kurwa, pies mi zdechł..."

- "Tak zwyczajnie?"
- "Nie, kurwa, z efektami specjalnymi... ?

Odesláno

Já si taky myslím, že jedna hodina náboženství týdně by byla lepší, jak ty multikulturní sračky, co jim teď lejou do hlav. Nikomu by to neublížilo. Už jen z důvodu rozšíření obzorů. Přece jen Evropa vyrostla na křesťanských základech a možná to bude jediná věc, která nám může pomoct od těch individuí, co sem natahala Merkelová.

Odesláno
  V 25. 3. 2016 v 23:32, Kairos napsal:

Vzhledem k predchozim prispevkum a situaci v Evrope vubec by se misto inkluze melo resit opetovne zavedeni katechismu do skol.

No jasně a po konci hodiny by pan "vyučující" vždy ošukal jednoho chlapečka. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...