Liqid Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 http://www.pravygentleman.cz/nosite-hodinky-spravne/ doporučuji pročíst komenty, menší ochutnávka: "Vždycky jsem měl pocit, že lidi tzv. ?přes hodinky? jsou trochu střelení, tak teď se mi to konečně potvrdilo." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Horský průvodce povídá:- Kdyby dámy na chvíli zmlkly, slyšeli bychom řev vodopádu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 V 5. 4. 2016 v 16:04, Zmizík napsal: Tak na eskalátorech se zdravěj jen lidi, co jedou naproti - vona by ti huba taky neupadla. kdyby jsi si trochu oholila nohy a knír, vzala krátkou sukýnku, vyrazila vlakem do Prahy a trochu se povozila metrem, tak bys asi přišla na to, že zdravení na eskalátorech není až zas taková sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Ja umim krasne zdravit! Zdravim i ve vytahach v nakupacich. Obcas to nektery utrapeny lidi i potesi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrJan Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Ahij kluci! Jen jsem vas chtel dneska pozdravit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 (upraveno) Upraveno 6. dubna 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 V 6. 4. 2016 v 4:55, Jeremy napsal: Ahij kluci! Jen jsem vas chtel dneska pozdravit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Ulice Bratislavy sú niekedy veľmi inšpiratívne F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 - Dobrý den, dobrý den, dobrý den!-Čau. Proč mě zdravíš třikrát? - Máma říká, že je lepší zdravit třikrát než vůbec... z filmu Smradi, http://www.csfd.cz/film/36451-smradi/galerie/?type=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 V 6. 4. 2016 v 4:17, tolja napsal: kdyby jsi si trochu oholila nohy a knír, vzala krátkou sukýnku, vyrazila vlakem do Prahy a trochu se povozila metrem, tak bys asi přišla na to, že zdravení na eskalátorech není až zas taková srandaJe vhodné vyrobit si transparent s nápisem dobrý den a k tomu megafon ať slyší i ti vzadu a také ti co mají sluchátka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Jsem včera seděl u doktora v čekárně a po patnáctém "Dobrý den" a "Na shledanou" mě to přestalo fakt bavit. Jsem šel za doktorem a ne se zdravit a kecat s důchodcema... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 (upraveno) Upraveno 6. dubna 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 KFL, si zabil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 V 6. 4. 2016 v 10:13, KFL napsal: :DVLC has caused crash of Windows Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 muhehe ten VLC nema chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrJan Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky