Liqid Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 http://www.pravygentleman.cz/nosite-hodinky-spravne/ doporučuji pročíst komenty, menší ochutnávka: "Vždycky jsem měl pocit, že lidi tzv. ?přes hodinky? jsou trochu střelení, tak teď se mi to konečně potvrdilo."
Porsche_911 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 Horský průvodce povídá:- Kdyby dámy na chvíli zmlkly, slyšeli bychom řev vodopádu.
Návštěvník tolja Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Tak na eskalátorech se zdravěj jen lidi, co jedou naproti - vona by ti huba taky neupadla. kdyby jsi si trochu oholila nohy a knír, vzala krátkou sukýnku, vyrazila vlakem do Prahy a trochu se povozila metrem, tak bys asi přišla na to, že zdravení na eskalátorech není až zas taková sranda
utrejch Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Ja umim krasne zdravit! Zdravim i ve vytahach v nakupacich. Obcas to nektery utrapeny lidi i potesi.
Jeremy Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Ahij kluci! Jen jsem vas chtel dneska pozdravit...
Daemonultimate Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 (upraveno) Upraveno 6. dubna 2016 uživatelem Daemonultimate
utrejch Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Ahij kluci! Jen jsem vas chtel dneska pozdravit...
F.B. Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Ulice Bratislavy sú niekedy veľmi inšpiratívne F.
horal Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 - Dobrý den, dobrý den, dobrý den!-Čau. Proč mě zdravíš třikrát? - Máma říká, že je lepší zdravit třikrát než vůbec... z filmu Smradi, http://www.csfd.cz/film/36451-smradi/galerie/?type=1
Porsche_911 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 kdyby jsi si trochu oholila nohy a knír, vzala krátkou sukýnku, vyrazila vlakem do Prahy a trochu se povozila metrem, tak bys asi přišla na to, že zdravení na eskalátorech není až zas taková srandaJe vhodné vyrobit si transparent s nápisem dobrý den a k tomu megafon ať slyší i ti vzadu a také ti co mají sluchátka.
Tittus Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Jsem včera seděl u doktora v čekárně a po patnáctém "Dobrý den" a "Na shledanou" mě to přestalo fakt bavit. Jsem šel za doktorem a ne se zdravit a kecat s důchodcema...
Hasňa Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 (upraveno) Upraveno 6. dubna 2016 uživatelem Hasňa
Doporučené příspěvky