Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

V 22. 4. 2016 v 7:20, Frantik napsal:

Ano, ale zadnej si to nedovoli, protože by si uz nezapodnikal. Jen doktor a zubar :-)

Hele, příklad z tohoto týdne:

9:20 přichází na recepci interní ambulance člověk přímo z ulice, že mu není dobře a bolí jej na prsou

9:30 jen co se uvolní přípravna se mu točí EKG (objednaní musí počkat)

9:32 je jasné, že jde o rozsáhlý infarkt - volá se pro něj RZP a je u nej lékař (další pacienti v pořadí musí čekat)

9:45 krátce po příjezdu RZP pacient kolabuje - následuje oživování za spolupráce lékaře RZP a lékaře z ordinace

10:40 pacient je podle lékaře RZP schopen převozu a odváží jej a lékař se začíná věnovat objednaným pacientům (pacien s infarktem zemřel při převozu na angiolinku)

Jistě, tohle je trochu extrém a takhle dramaticky se to stává tak 2x za rok, ale denně přichází řada neobjednaných pacientů s "akutními" problémy a myslíš si, že doktor je jasnovidec, aby věděl že je může nechat čekat až na ně přijde řada (někdy na konci pracovní doby). Jistě, mnoho z nich pak řekne, že mají problémy od předvčerejška, ale když je dnes ten pátek, tak přeci jenom přišli, ale ve chvíli, kdy toto nevíš, tak je nemůžeš nechat čekat.

Dovedeš si představit ten průšvih, kdyby konkrétně tohoto pacienta nechali hodinu čekat, až bude ošetřen nějaký objednaný pacient?

I výše uvedený případ bude s velkou pravděpodobností prošetřován (příbuzné nezajímá, že jednou musíme zemřít všichni a že všichni zúčastnění udělali v danou chvíli všechno, co s danými informacemi a vybavením udělat mohli, ale především se chtějí někomu pomstít, za to co se stalo a první po ruce jsou přece ti, co u toho byli).

Proto podobné komentáře přímo miluju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale o tom ja vubec nemluvil. To jestli komentare miluješ nebo ne, je fuk. Ja nezpochybňuju akutni pripady, ale napsat si to pausalne na ceduli, je debilita. A ještě vetsi to praktikovat neustale, protože podobnej pripad se odehraje jednou za uherak. 

A koncim, jsme ve vlakne humor.

Odkaz ke komentáři

V 22. 4. 2016 v 8:08, Pcho napsal:

45ee19ab0b30a4e0dea3f2db4f825dd9.jpg

Tak to se mi fakt libi ! :) .

Primitiv vs jelinek :) .

Odkaz ke komentáři

Padá humr něco si přej :)

https://www.youtube.com/watch?v=itmpL2XJ6qM

jinak k tý diskuzi s čekáním u doktora, v nemocnici to chápu. Ale třeba moje zubařka si objednává tak aby měla rezervu, a na větší věci si tě přeobjedná. Nečekal jsem tam nikdy. Přijdu a jdu rovnou na řadu. Je to taky o tom kolik si nabere pacientů...

Odkaz ke komentáři

V 22. 4. 2016 v 14:34, siwi napsal:

Já jsem asi nějak ultra natvrdlej. Ale co jiného je čas objednání než doba, od kdy čekám, než přijdu na řadu? Proč to tam ten doktor vůbec má?

U lepsich doktoru to byva cas, kdy uz prave jdes na radu a na nic necekas ;)

Odkaz ke komentáři

V 22. 4. 2016 v 14:51, Maxmillian napsal:

U lepsich doktoru to byva cas, kdy uz prave jdes na radu a na nic necekas ;)

Aha!!! Už mi začíná svítat. To jako že si doktor někoho objedná na 10 a vezme ho až ve 12:30? Tak to opravdu neznám. Zubařka mě vezme ve stanovenou dobu a k obvoďačce se neobjednávám, pak pochopitelně čekám, než vyřídí pacienty přede mnou.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...