African Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 vydržel jsem až do fáze: "pocit finanční hojnosti Tě naplňuje příjemným vzrušením" ... a pak šel celkem nevzrušeně na kafe abych u zbytku těch mouder neusnul ...Hlavně se to musí líbit jeho bývalému zaměstnavateli, kterého Roman okradl o cca. čtyřista tisíc na tržbách, které jaksi zapomněl odevzdávat :-)) Cha cha, já se picnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Šikovnej chlapec tyjo, podařilo se mi to přehrát- zdá se mi to, nebo jsou duševní nemoci v naší populaci fakt čím dál častější...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Duševně nemocnej musí být ten, kdo za něco takovýho platí. Ještě ten příšerně nesympatickej hlas...brrr...snažím se to vytěsnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Hlavně se to musí líbit jeho bývalému zaměstnavateli, kterého Roman okradl o cca. čtyřista tisíc na tržbách, které jaksi zapomněl odevzdávat :-)) Cha cha, já se picnu...každopádně chlapec ví, jak na tu finanční hojnost vyzrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Potkal mě po letech kamarád a zakecali jsme se, ale že mu až takhle jebne bych nečekal....http://www.novarelaxace.cz/ tak to je ovšem sada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Není nad "Motivační spánek". Já bych mohl být motivovanej klidně i 12 hodin denně, protože tahle motivace mi zoufale chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 vvc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Byli jste někdy v Broumově? Buďme rádi, že nebere drogy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Byli jste někdy v Broumově? Buďme rádi, že nebere drogy. Podle videa jich bere hned několik různých :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Funguje to! Jsem u toho čuměl na moje olezlý prim sport II a najednou se při "díváš se na svoje luxusní šperky" změnily na zlaté rolexky! :-) Potkal mě po letech kamarád a zakecali jsme se. Prvním čím mě trochu překvapil, že prý vidí že se mi daří, pěkné oblečení, luxusní hodinky, já na ruce Suunta , no ale že také vidí a cítí ze mě obrovský stres, mluvil potichu a docela tajemně. Doporučil mi jeho obchod s reklaxačními Audioposlechy, které sám namlouvá a je na ně patřičně hrdý. Ajajaj, ten mi dal, teď jsem si právě poslechl úryvek z Finanční hojnosti Byl to magor už ve škole, ale že mu až takhle jebne bych nečekal.... http://www.novarelaxace.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Funguje to! Jsem u toho čuměl na moje olezlý prim sport II a najednou se při "díváš se na svoje luxusní šperky" změnily na zlaté rolexky! :-)Fuj. To by se mi fakt zvednul kufr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Funguje to! Jsem u toho čuměl na moje olezlý prim sport II a najednou se při "díváš se na svoje luxusní šperky" změnily na zlaté rolexky! :-) Trošku jsem nad tím přemýšlel a musí to být příjemné a vůbec nejlepší, když skončí cédéčko, otevřeš oči a stojíš opět v tom svém holobytě bez koruny a na stěně pouze to zrcadlo Parádní probuzení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Ale zato máš slunce v duši neasi Hudba dobrá, zní to jako protékající hajzl, čekal jsem kdy přijdou kytary a bicí a nic.... no ale je pravda, že jsem to neposlouchal do konce.Třeba to borec pouštěl minulému šéfovi, když po něm chtěl ty čtyři kila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Potkal mě po letech kamarád a zakecali jsme se. Prvním čím mě trochu překvapil, že prý vidí že se mi daří, pěkné oblečení, luxusní hodinky, já na ruce Suunta , no ale že také vidí a cítí ze mě obrovský stres, mluvil potichu a docela tajemně. Doporučil mi jeho obchod s reklaxačními Audioposlechy, které sám namlouvá a je na ně patřičně hrdý. Ajajaj, ten mi dal, teď jsem si právě poslechl úryvek z Finanční hojnosti Byl to magor už ve škole, ale že mu až takhle jebne bych nečekal.... Že prej:"Pečlivě jsem studoval a následně praktikoval různé techniky, pomocí kterých jsem chtěl zdokonalit sám sebe a umět ovládat druhé, aniž by si toho byli vědomi. " To je normální rytíř Jedi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Moje největší letní láska neni v posteli, ale nad postelí! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 (upraveno) Už som párkrát na letisku rozmýšľal, že sa šoférovi nahlásim podľa mena, ktoré drží v ruke a nechám sa odviezť na hotel. Na toto by som sa chytil Neviem prečo mi to pripomenulo Emaila a Disney. email.jpg disney_landia.jpgAlebo si Batman Superman a na ten hotel si proste zaletis.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. června 2016 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky