Zlý Jabko Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 GB =/= MB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 (upraveno) Však píše že na jedné straně je Gb a na druhé MbUps...jabkoun byl rychlejší. Upraveno 7. února 2017 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Tiež mám niečo /ešte funkčné/ z doby kamennej IMG_1200.JPGSkoro stejné Casio mám taky doma. Už ne plně funkční, trochu chytilo vlhkost v garáži. Ale jako dětská hračka slouží dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Eště furt mám v šupleti zedvě krabky 3.5" s nějakýma skákačkama, že si je jako někdy znovu zahraju. Samo sebou, že nemám žádnej přístroj, který by měl odpovídající zděř, ale kdo ví...Zkus toto:https://archive.org/details/softwarelibrary_msdos_games?&sort=-downloads&page=2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 :-D https://mobile.twitter.com/theaterofscifi/status/829108988096684032/photo/1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 To je super! Amikum to ale radsi poustet nebudu, aby to nevzali vazne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Czechia jede.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 nemcouri sou dobryhttps://www.youtube.com/watch?v=iRsdoUL16s4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Zkus toto:https://archive.org/details/softwarelibrary_msdos_games?&sort=-downloads&page=2Nabídka je bezva, ale nejede mi to, při načítání se to hryzne a "Failed to download game data!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Dost pobavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Dost pobavilo.To je slušnej masakr.Ale jo, sranda muší bejt i když fotra věší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Si tag fpohoďě bidlíte f příroďe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Narodit se o 10 let později, nemusel jsem být v mládí okolím odsuzován jako špína, zevlák a vágus. Mohl jsem určovat trendy jako hipster. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Klepání na nebeskou bránu:Svatý Petr zakřičí: ?Co je???Neříká se CO JE, ale KDO JE!??Bože, zase učitelka!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Notypičo,Tada má už vlastní hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Jo, to sedí. Jsou podobně psychopatické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky