Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

No twl... :eek:

Chlap se převalí v posteli a říká:

"Tý jo, takhle dobrej sex jsem ještě neměl, to by snad mělo bejt zakázaný."

....

....

....

"Taky že je, tati."

Díky za rozesmáté ráno. :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník tolja
Odkaz ke komentáři

Pro ty, kteří to nestihli, než je nějaká aktivní duše napráskala a stáli to, tak google archiv :) :

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Ty jo, to šlo rychle...jak teď dám dohromady celou sběratelskou sadu? :)

Ale stejně - doteď jsem bral Naše vojsko jako seriózní nakladatelství, tímhle mě teda hódně překvapili... :sad01_anim:

To už je Česká soda hadr - plastový esesáček zdarma k pracímu prášku Árijec.

Upraveno uživatelem Klotzman
Odkaz ke komentáři

To už je Česká soda hadr - plastový esesáček zdarma k pracímu prášku Árijec.

To bylo k Napalmexu. Koncentrační tábor je jako showbusiness, musíte vždy dobře vypadat... :)

Odkaz ke komentáři

Česká soda byla decentní dobová parodie na Českou fóbii z revanšizmu sudeťáků - a

Vávra se Šteindlerem (na rozdíl od "Našeho vojska" a těchdle idealizovaných propagačních sraček) nikdy nevyrobili a neprodávali. Chápu že je "nová doba" a Číňan dnes na zakázku klidně vyrobí i repliku rakve s rozkládajícím se Mao Ce Tungem - ale mám za to že za takhle okatou propagaci nacismu a konkrétních nacistů by se u evropských soudů (snad mimo Španělska, Itálie a balkánu) ani nemělo doufat v podmínku...  :thumbsdown_anim:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Rozdil je v tom, ze soda si dela z nacku prdel a tenhle hnus shazuje,ale tricka a hrnky je prachsprosta propagace nacismu. Prej pro sberatele, me jebne...

Kdyz uz jsme v humoru, tak me dnes pobavilo, jak je KSČM "velmi znepokojena utokem na syrii" a vyzyva Trumpa, aby to nedelal. To si tedy Donald za ramecek neda...

Filip zase perlil, to me tedy fakt pobavilo

Odkaz ke komentáři

Stejne nechapu, ze tohle CT nekdy odvysilala.

Taky si myslim, že jsou dneska na těch rozhodčích pozicích v TV (respektive v RRTV) nějak moc přecitlivělí, aby hlavně někoho neurazili. Pomalu už neslyšim ve filmu slovo negr, když si nepustim Tarantinovku. Se divim, že Pulp Fiction nepředabovali do korektnější verze...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...