Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

ani jsem nechtěl reagovat, notabene v tomhle vlákně, ale když se tu sešlo pár odborníků, kteří si dovolují pochybovat o tom co napíšu (to mě vždycky maličko nasere) tak slyšte, chytrolíni. ano, byl to rozvodový řemen - to je takový ten asi 4 cm široký s příčnými zuby na vnitřní straně, ano - motor se "nepotkal", protože to u toyoty dobře vymysleli, ano, motor se volně bez komprese dotočil. než jsem přišel co se s tím stalo, tak jsem s ním na startér normálně volně točil.. co se opravy týče - stačilo sundat plastový dekl, řemeny, kryt rozvoďáku, žádný "pol motora".

já nevim, stačí to takhle?

...ještě jsem takovej dobrák, že jsem vám našel fotku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ani jsem nechtěl reagovat, notabene v tomhle vlákně, ale když se tu sešlo pár odborníků, kteří si dovolují pochybovat o tom co napíšu (to mě vždycky maličko nasere) tak slyšte, chytrolíni. ano, byl to rozvodový řemen - to je takový ten asi 4 cm široký s příčnými zuby na vnitřní straně, ano - motor se "nepotkal", protože to u toyoty dobře vymysleli, ano, motor se volně bez komprese dotočil. než jsem přišel co se s tím stalo, tak jsem s ním na startér normálně volně točil.. co se opravy týče - stačilo sundat plastový dekl, řemeny, kryt rozvoďáku, žádný "pol motora".

já nevim, stačí to takhle?

...ještě jsem takovej dobrák, že jsem vám našel fotku.

Ja tam vidím pol motora :)

Odkaz ke komentáři

Lub: nerozculuj sa, si vo vlakne humor. S informaciami ktore si dal bola ta "pochybovacna" verzia pravdepodobnejsia.

Ako myslis ze to v Toyote "dobre" vymysleli ze sa tie piesty nestretli s ventilmi? Nerypem, naozaj ma to zaujima. Predpokladal by som ze to bolo len stastie, ono to nemusi vzdy skoncit totalkou. Ale mozno nemam dost informacii ;).

Odkaz ke komentáři

A hlavně to celý fakt neni vtipný.

to neni. jen jsem měl potřebu se obhájit, když si kluci dělali prdel, že nepoznám řemen a řemen :)

..mezi náma, je tu spousta jiných pičovin co mi taky vtipný nepřijdou

Ako myslis ze to v Toyote "dobre" vymysleli ze sa tie piesty nestretli s ventilmi?

to mi potvrdilo pár mechaniků, že se tyhle motory nepotkávaj. sám nevím, asi je tam prostor mezi otevřenými ventily a pístem nahoře.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...