geometr Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 To je ženská nebo chlap? .. jestli to je chlap, tak to nechapu..... :-o) Jseš ženská nebo chlap? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 No jo, voni tam nejsou vidět kozy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 pravda ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 ani jsem nechtěl reagovat, notabene v tomhle vlákně, ale když se tu sešlo pár odborníků, kteří si dovolují pochybovat o tom co napíšu (to mě vždycky maličko nasere) tak slyšte, chytrolíni. ano, byl to rozvodový řemen - to je takový ten asi 4 cm široký s příčnými zuby na vnitřní straně, ano - motor se "nepotkal", protože to u toyoty dobře vymysleli, ano, motor se volně bez komprese dotočil. než jsem přišel co se s tím stalo, tak jsem s ním na startér normálně volně točil.. co se opravy týče - stačilo sundat plastový dekl, řemeny, kryt rozvoďáku, žádný "pol motora".já nevim, stačí to takhle?...ještě jsem takovej dobrák, že jsem vám našel fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Tam taky nejsou vidět kozy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 ani jsem nechtěl reagovat, notabene v tomhle vlákně, ale když se tu sešlo pár odborníků, kteří si dovolují pochybovat o tom co napíšu (to mě vždycky maličko nasere) tak slyšte, chytrolíni. ano, byl to rozvodový řemen - to je takový ten asi 4 cm široký s příčnými zuby na vnitřní straně, ano - motor se "nepotkal", protože to u toyoty dobře vymysleli, ano, motor se volně bez komprese dotočil. než jsem přišel co se s tím stalo, tak jsem s ním na startér normálně volně točil.. co se opravy týče - stačilo sundat plastový dekl, řemeny, kryt rozvoďáku, žádný "pol motora".já nevim, stačí to takhle?...ještě jsem takovej dobrák, že jsem vám našel fotku. Ja tam vidím pol motora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 A hlavně to celý fakt neni vtipný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Lub: nerozculuj sa, si vo vlakne humor. S informaciami ktore si dal bola ta "pochybovacna" verzia pravdepodobnejsia. Ako myslis ze to v Toyote "dobre" vymysleli ze sa tie piesty nestretli s ventilmi? Nerypem, naozaj ma to zaujima. Predpokladal by som ze to bolo len stastie, ono to nemusi vzdy skoncit totalkou. Ale mozno nemam dost informacii . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Mně se stalo s Toyotou to samé.. Rozvoďák pryč, motor se v klidu dotočil.. A to bylo to poslední, co kdy udělal.. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 (upraveno) Tohle jsem ulovil při čekání na trajekt ...u nás jezdí tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. července 2017 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 A do prdele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Ještě chvilku sem dávejte tydlety fekální slogany a přijde Karlos s mravoučným povídáním o vulgarizaci veřejného prostoru a společnosti vůbec ... a já s ním budu muset souhlasit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 naděláš s hownem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 (upraveno) Lube, nečerti se. Měl jsi štěstí, že šel zrovna kamarád kolem. Upraveno 7. července 2017 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Omlouvám se. Já už to nikdy neudělám. Za chvíli už budu na hadry a to pak nemůžu psát. Jen ten přechod vždycky chvíli trvá. Co mám dělat když mám prachy a spoustu času. Sám doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Hardslimer - Ta Toyota vypadá jak trabant. Je to možný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Já mít prachy, spoustu času a být sám doma, tak ojíždím CHrono24 jak o život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 To dělám v práci. Doma čumim do zdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 A je pěkná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 A hlavně to celý fakt neni vtipný.to neni. jen jsem měl potřebu se obhájit, když si kluci dělali prdel, že nepoznám řemen a řemen ..mezi náma, je tu spousta jiných pičovin co mi taky vtipný nepřijdou Ako myslis ze to v Toyote "dobre" vymysleli ze sa tie piesty nestretli s ventilmi?to mi potvrdilo pár mechaniků, že se tyhle motory nepotkávaj. sám nevím, asi je tam prostor mezi otevřenými ventily a pístem nahoře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky