dlubix Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Odesláno 3. července 2017 Pred 10 lety byl na tgh uvdddn prvni #Iphone. Dotykova klavbsnice di od te doby ziskaka srdce milionu spitrebutelu na cfldm svete.
Gustaf Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 když už tady byla zmíněná ta Itálie: Italové sice nedělají nejlepší motory, ale určitě nejkrásnější...Proto je často vidět při cestě majitele italských aut, jak se zdvihnutou kapotou hledí na tu krásu
Sifon Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Hop...už to má kolega s Alfou v mejlu ...jsem zvědav co se dozvím na oplátku o Fordech
nickolas Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Kamarad mechanik rika, ze nebyt Fordu uz by davno chcipnul hladem
Gustaf Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Hop...už to má kolega s Alfou v mejlu ...jsem zvědav co se dozvím na oplátku o Fordech bude rád
kuncák7 Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Kamarad mechanik rika, ze nebyt Fordu uz by davno chcipnul hladem Tohle rika muj mechanik u renaultu i skodovky ( jezdil jsem tam s obojim ), asi vseobecne zaklinadlo :-) kazdeho mechanika.
nickolas Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Cerstve mam nauceno zaklinadlo "to neres, to je v pohode". A taky se na tom shoduje 10 z 9 mechosu... Jak to smrdi spinavou robotou, tak to je "v klidu, neres"... A taky mam rad ten: co si mam koupit za auto? Kup si to a to, to je v pohode, to se vubec nesere. A kdyz se tam pak neco vysere: no jooo, to je jasny, to je u techhle aut normalni... Predevcirem volam mechosovi a ten mi rika (spis teda hulaka): jdete uz s tema autama do prdele, uz me vsichni serete! A vysledek...ja jsem tam nic nenasel, neres, bud v klidu. lol
Sifon Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 bude rád Jojo...nicméně se dostal pouze k otřepaným slovním výpadům jako "Fordem tam, vlakem zpátky" - zřetelně už zapomněl kdo pro něj jel kdysi v neděli za Hamburg, aby se dostal domů a "Nekupuj si auta od F"...blbý, že je tam i Fiat Má to těžký...
organic Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Found On the Road, Dead až na 1960's Mustangy a GT40
Návštěvník Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Já znám od Fordu akorát tu vychytávku ohledně oboustranného vyhřívání zadního okénka. Když je tlačíte, tak Vás nezebou ruce...
Mari Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 V USA se prý říká Fix Or Repair Daily
Sifon Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Tak to hodně štěstí...tlačit Mondeo sedan za zadní sklo. To by musel mít dotyčnej ruce jako opičák A hlavně tohle byla základní výbava 120tky. Found On the Road, Dead až na 1960's Mustangy a GT40 To neznám ... ale s výběrem souhlasím. Takhle starýho Mustanga jsem zatím neměl čest (když pominu očumování v Goodwoodu), ale jinak si ho pokaždé půjčím na pár dní ve Státech. Jenom na pár dní, protože moje "konfekční" postava (2m 135kg)....no prostě to na mě není Vejdu se tam, ale ještě radši z něj vystupuju. A rok od roku je to pořád stejný.
leebauer Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Je teda pravda že komu se nikdy neposral Ford,ten nikdy Forda neměl.
Duke650 Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Já jich měl pět a neposral se ani jeden.
Duke650 Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Jojo...nicméně se dostal pouze k otřepaným slovním výpadům jako "Fordem tam, vlakem zpátky" - zřetelně už zapomněl kdo pro něj jel kdysi v neděli za Hamburg, aby se dostal domů a "Nekupuj si auta od F"...blbý, že je tam i Fiat Má to těžký...Já to slyšel ve verzi "serou se auta od F: Fiat, Ferrari, Ford a fšecky Francouzský"
leebauer Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 (upraveno) Já jich měl pět a neposral se ani jeden. Mě několikrát všechny dva.Ale několikrát se nestalo celej den nic.To je zas pravda. Upraveno 4. července 2017 uživatelem leebauer
mondeo2 Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 hehe, vy ste vtipný.............. :lol2:
leebauer Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 mondeo jsem neměl,tak sry jestli jsem urazil.
Bert Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Je teda pravda že komu se nikdy neposral Ford,ten nikdy Forda neměl.Jednou jsem se ve Fordu málem posral ja :-)
Radimk Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 hehe, vy ste vtipný.............. :lol2: V klidu.. nech je vykecat, mě Focus zachránil život. Je to dobré pevné robusní auto. Já Fordy můžu. Busem mě nechal jet jen jednou.
Doporučené příspěvky