Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

když už tady byla zmíněná ta Itálie:

Italové sice nedělají nejlepší motory, ale určitě nejkrásnější...Proto je často vidět při cestě majitele italských aut, jak se zdvihnutou kapotou hledí na tu krásu

Odesláno

Kamarad mechanik rika, ze nebyt Fordu uz by davno chcipnul hladem ;)

Tohle rika muj mechanik u renaultu i skodovky ( jezdil jsem tam s obojim ), asi vseobecne zaklinadlo :-) kazdeho mechanika.

Odesláno

Cerstve mam nauceno zaklinadlo "to neres, to je v pohode". A taky se na tom shoduje 10 z 9 mechosu... Jak to smrdi spinavou robotou, tak to je "v klidu, neres"...

A taky mam rad ten: co si mam koupit za auto? Kup si to a to, to je v pohode, to se vubec nesere. A kdyz se tam pak neco vysere: no jooo, to je jasny, to je u techhle aut normalni...

Predevcirem volam mechosovi a ten mi rika (spis teda hulaka): jdete uz s tema autama do prdele, uz me vsichni serete! A vysledek...ja jsem tam nic nenasel, neres, bud v klidu.

lol

Odesláno

bude rád :D

Jojo...nicméně se dostal pouze k otřepaným slovním výpadům jako "Fordem tam, vlakem zpátky" - zřetelně už zapomněl kdo pro něj jel kdysi v neděli za Hamburg, aby se dostal domů  :lol2:

a "Nekupuj si auta od F"...blbý, že je tam i Fiat  :rolleyes:

Má to těžký...

Odesláno

Já znám od Fordu akorát tu vychytávku ohledně oboustranného vyhřívání zadního okénka. Když je tlačíte, tak Vás nezebou ruce...

Odesláno

Tak to hodně štěstí...tlačit Mondeo sedan za zadní sklo. To by musel mít dotyčnej ruce jako opičák  :D  A hlavně tohle byla základní výbava 120tky.

Found On the Road, Dead až na 1960's Mustangy a GT40  :lol2:

To neznám :) ... ale s výběrem souhlasím. Takhle starýho Mustanga jsem zatím neměl čest (když pominu očumování v Goodwoodu), ale jinak si ho pokaždé půjčím na pár dní ve Státech. Jenom na pár dní, protože moje "konfekční" postava (2m 135kg)....no prostě to na mě není  :D Vejdu se tam, ale ještě radši z něj vystupuju. A rok od roku je to pořád stejný.

Odesláno

Jojo...nicméně se dostal pouze k otřepaným slovním výpadům jako "Fordem tam, vlakem zpátky" - zřetelně už zapomněl kdo pro něj jel kdysi v neděli za Hamburg, aby se dostal domů  :lol2:

a "Nekupuj si auta od F"...blbý, že je tam i Fiat  :rolleyes:

Má to těžký...

Já to slyšel ve verzi "serou se auta od F: Fiat, Ferrari, Ford a fšecky Francouzský"

Odesláno (upraveno)

Já jich měl pět a neposral se ani jeden.

Mě několikrát všechny dva.Ale několikrát se nestalo celej den nic.To je zas pravda.

Upraveno uživatelem leebauer
Odesláno

hehe, vy ste vtipný.............. :lol2: :lol2: :lol2:

V klidu.. nech je vykecat, mě Focus zachránil život. Je to dobré pevné robusní auto. Já Fordy můžu. Busem mě nechal jet jen jednou. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...