straspol Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 (upraveno) Já jo - ty rolexy mu tak nějak na ruce chyběj ...Tak proto mi přijde tak nasranej... Upraveno 29. září 2017 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 ?Haló, tady sex po telefonu. Splním ti ta nejtajnější přání, ty chlípnej kocoure!??Jano, to jsem já. Kup po šichtě chleba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 volby v Německu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 některý bych nedal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Chybí tam poskrabane záda. Panak rumu a griotky. Nalite každé zvlášť, pije se to najednou. Odtud také ten název. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 To bych je chtěl vidět ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 To bych je chtěl vidět ráno. Tak jestli to dáš od shota dolů, tak se ani rána nedožiješ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 některý bych nedalDavide teda vymetáte s tím Jarynem hrozné lokály Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 To je fakt strašný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Chybí tam poskrabane záda. Panak rumu a griotky. Nalite každé zvlášť, pije se to najednou. Odtud také ten název.rum a griotka je vděčný základ pro všechny míchače, kdysi jsem to zažil pod názvem rotující šroubovák. Napůl tyhle dvě dobroty ve dvoudecce od hořčice, pilo se to na ex. Původ názvu asi není potřeba vysvětlovat, ještě čtrnáct dnů potom jsem měl rozhozený krevní testy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Davide teda vymetáte s tím Jarynem hrozné lokály Hele, Bohušu, mě do toho netahej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 U nás se rum s griotkou pil pod názvem kladivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Hele, Bohušu, mě do toho netahej Myslel jsem Jeronima :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Ja som si vzdy myslel ze najvacsie hovada v piti destilatov su americania... ale dnes menim nazor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 vichr z hor (zelená a nahoru trochu Alpy) je špatně,správně se to nazývá horský vánek vichr z hor je Alpa a nahoru trochu zelené amatéři; by potřebovali školení v horským báru, hehehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 vichr z hor (zelená a nahoru trochu Alpy) je špatně,správně se to nazývá horský vánekvichr z hor je Alpa a nahoru trochu zelené amatéři; by potřebovali školení v horským báru, heheheNezapomeň na citronek na chuť... Ten je velmi důležitý!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Drátěnka to je stará klasika. Já jednou s kamarádem vypil asi za 40 minut 2,5l fernet stock citrus. Kamarád potom dělal cestou na oběd na cestě andelicky. Akorát byl teda srpen,tak mu to moc nešlo. Dneska dát pár panáků tuzemáku, tak je ani nedonesu domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 U nás se rum s griotkou pil pod názvem kladivo.Čert je správně,bůh ví co jste chlastali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 No jo, to jsou drinky za sociku. Zlaty dnesni mojito, cuba libre atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky