Gustaf Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Náhodou tenhle černej mě baví taky jsem se tomu smál a manželka se na mě dívala jak na lofase.
Maxmillian Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Mel bych zacit cist bulvar, abych tusil o co jde? ;-)
bandicoot Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Směju se a zároveň se stydím.
Frantik Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Ja taky :-) Ale když cernej, tak cernej, no.
Tomas_2002 Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Směju se a zároveň se stydím. Jo, to mi připomíná ten starej vtip Tak co kamaráde jak ses měl na tom školení?Ale znáš to ? první den byl seznamovací večírek, poznal jsem tam překrásnouženskou.?Druhý den posezení u vínečka, pěkná náladička a už jsme byli v posteli.No a co bylo pak dál? Představ si ona začala ráno vzlykat:?Co to tu vyvádím, mám doma skvělého muže dvě krásné děti a chovám se takhlehrozně?Tak povídám ?To jsme na tom stejně mám doma šikovnou a pečlivou manželku,dvě skvělé děti a teď dělám tohle?.No a jak to prosím Tě dopadlo?No tak jsme brečeli a šukali celý tři týdny.
Povidláček Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Přesně tak. Nevím, v čem by vtip s Pomíkem měl být horší než ty desítky a stovky ostatních (účes na Bartošovou - lehce přejet mašinkou, Schumacher co míří do boxů apod.). Jestli jsou v něčem Češi odborníci, tak že v rekordním čase dokážou vymyslet ten nejčernější vtip těžící z lidského neštěstí. Možná k smíchu, možná smutné. Nevím, kde je ta hranice, z čeho už se sranda nedělá, nebo jestli vůbec existuje... jinak Jirkovi přeju pevné zdraví a ať se z toho vykřeše. Pán s rodinkou výše teda taky tvrdej chleba má
tommas4 Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Taky černej humor . . . doporučení jednoho srovnávač na nákup hodinek k Vánocům https://www.novinky.cz/vanoce/455893-cas-na-nove-hodinky-vyberte-ty-prave-do-spolecnosti-i-na-sport.html
Gustaf Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Taky černej humor . . . doporučení jednoho srovnávač na nákup hodinek k Vánocům https://www.novinky.cz/vanoce/455893-cas-na-nove-hodinky-vyberte-ty-prave-do-spolecnosti-i-na-sport.htmlchce se mi zvracet
OndraTce Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Povidláček: ?Účes na Bartošovou? jsem neznal a je to po všech těch místních kopírkách z Roumena první věc snad za posledního 1/2 roku, co mě doslova vykolejila a dostala do hysterického záchvatu smíchu...Díky!
pepyczek Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Jo, to mi připomíná ten starej vtip Tak co kamaráde jak ses měl na tom školení?Ale znáš to ? první den byl seznamovací večírek, poznal jsem tam překrásnouženskou.?Druhý den posezení u vínečka, pěkná náladička a už jsme byli v posteli.No a co bylo pak dál? Představ si ona začala ráno vzlykat:?Co to tu vyvádím, mám doma skvělého muže dvě krásné děti a chovám se takhlehrozně?Tak povídám ?To jsme na tom stejně mám doma šikovnou a pečlivou manželku,dvě skvělé děti a teď dělám tohle?.No a jak to prosím Tě dopadlo?No tak jsme brečeli a šukali celý tři týdny. pobavilo, díky
siwi Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Taky černej humor . . . doporučení jednoho srovnávač na nákup hodinek k Vánocům https://www.novinky.cz/vanoce/455893-cas-na-nove-hodinky-vyberte-ty-prave-do-spolecnosti-i-na-sport.htmlPrachsprostá reklama, nic víc...
cali Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Kolko jazykov vies, tolko krat si clovekom... https://www.novinky.cz/veda-skoly/456167-alkohol-pomaha-lepe-hovorit-cizim-jazykem-potvrdili-vedci.html
marosh Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Mortal combat českých jídel a vývařoven...
Zlý Jabko Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Ještě by mohla bejt Tactical
DavidLC Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 K tomu černýmu humoru, když jsem přišel ze špitálu (brali mi ledvinu, nádor) tak mi kámoš dal takovou tu motoristickou samolepku na zadní nárazník : " Klidně jeď, na moji ledvinu nikdo nečeká" Málem mi praskly štychy smíchy
Doporučené příspěvky