Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Otázka asi zněla, jestli jako doktor, nebo jako pacient, ne jestli jako starej, tlustej kocour, to se bere tak trochu jako samosřejmost... :)

Odesláno

Aha...mám kocovinku, takže jsem krapet pomalejší...snad se z toho vylížu.

Zkušenosti mám jako pacoš, a vtípek je přesný popis lékařů z cirkusu zvaného MOJE AMBULANCE. :helpsmilie:

Odesláno

Já si nemůžu na MA stěžovat. Vždycky mi vyšli vstříc. Teď zrovna řeším, jak ke mě dostat recept s lékem, když je mi na umření - angina jako. A paní doktorka mi ho nechá po cestě ze semináře ve schránce. Akorát nevím jak moc hraje roli, že je to taky moje mladší sestřička :-)

Odesláno

:lol2:  :lol2:  :lol2:

To by bylo do jiného vlákna.

Pokud o nic nešlo, byla MA v pohodě, jakmile se začaly řešit zdravotní problémy, alibismus a neschopnost kolujících lékařů dosáhla vrcholu.

Odesláno

Já si nemůžu na MA stěžovat. Vždycky mi vyšli vstříc. Teď zrovna řeším, jak ke mě dostat recept s lékem, když je mi na umření - angina jako. A paní doktorka mi ho nechá po cestě ze semináře ve schránce. Akorát nevím jak moc hraje roli, že je to taky moje mladší sestřička :-)

To neumí vystavit e-recept? Pak stačí sms, email...

Odesláno

Máme domů pozvanou paní na pomoc s úklidem. Manželka už 3 hodiny uklízí, aby si paní nemyslela, že tu máme bordel.

Paní sice nepřišla, ale doma je uklizeno a čisto. Ušetřili jsme. Ještě párkrát, a je na krokouše od mistra Šímy ..... :cheers:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...