Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

..jj, včera jsem ho zahlédl, a vypadá, že to, že z očí do očí nebude zas takovej hrdina a rozhazovač miliónů jako za klávesnicí...kasanóva jeden...stejně bude mít v rodným listě napsáno Vojtěch Buchtele, nebo něco podobnýho... :lol2:  :lol2:

Odesláno

Přesně takovej pocit jsem z něho měl taky. Byl si hodně nejistej a vůbec nevěděl, co má tomu Krausovi odpovídat.

Odesláno

V žádném případě nechci dělat Karlose, ale naštěstí jsme v hunoru. Jak je ta naše řeč úžasná: benevolence při nabití zbraně vs. benevolence při nabytí zbraně  ;)

Tvl já to blbě napsal,  ale smysl to dává i s měkkým.

Já jako vlastník zbrojního pasu a bejvalý majitel kvéru prostě nechápu jak se tohle uděje.  Ale u nás je v tomhle zákon velmi striktní a přesný.  To je ten důvod proč se nám do něj chce unie s....   Ale jelikož je to politika tak opouštím tuto ideu.

Odesláno

dneska bez hodinek, za to s kalhotami o číslo většími a s košilí ven ala nedbalá elegance, která zde působí spíše komicky...

A tenhleten borec chce někomu radit ve vztazích? To je spíš k pláči než do humoru.

Odesláno

To sou ti největší odborníci.  Teoretici výtězných úniků.

Odesláno (upraveno)

V jedne nejmenovane ceske telco firme se management rozhodl, ze nadeli vsem svym zamestnancum bez ohledu na pohlavi jako vanocni darek ruzove tenisky... A tohle se objevilo na nastence na jedne z chodeb :D Neuveritelne me to pobavilo... no nemame my Cesi genialni humor? :) PS: O CEO se suska, ze je gay ;)

Upraveno uživatelem Ondra 2.0
Odesláno (upraveno)

Ano, ale tahle tzv. pivní konstanta není jediná. Víte, že když poloměr základny plechovky označíme "o" a výšku plechovky "v", můžeme její objem spočítat jako Pi×v×o×o

:-)

EDIT: pokud kohokoli z Vás napadlo na můj příspěvek odpovědět, a ve Vaší odpovědi mají nějakou roli hrát rozměy Č a A, tak raději nic nepište ....

Upraveno uživatelem Bert
Odesláno

Vs@k to je magenta, houby ruzova, to bys mel vedet! :-)

V jedne nejmenovane ceske telco firme se management rozhodl, ze nadeli vsem svym zamestnancum bez ohledu na pohlavi jako vanocni darek ruzove tenisky... A tohle se objevilo na nastence na jedne z chodeb :D Neuveritelne me to pobavilo... no nemame my Cesi genialni humor? :) PS: O CEO se suska, ze je gay ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...