Tondaa73 Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 ..jj, včera jsem ho zahlédl, a vypadá, že to, že z očí do očí nebude zas takovej hrdina a rozhazovač miliónů jako za klávesnicí...kasanóva jeden...stejně bude mít v rodným listě napsáno Vojtěch Buchtele, nebo něco podobnýho...
siwi Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Přesně takovej pocit jsem z něho měl taky. Byl si hodně nejistej a vůbec nevěděl, co má tomu Krausovi odpovídat.
Marhi Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 V žádném případě nechci dělat Karlose, ale naštěstí jsme v hunoru. Jak je ta naše řeč úžasná: benevolence při nabití zbraně vs. benevolence při nabytí zbraně Tvl já to blbě napsal, ale smysl to dává i s měkkým.Já jako vlastník zbrojního pasu a bejvalý majitel kvéru prostě nechápu jak se tohle uděje. Ale u nás je v tomhle zákon velmi striktní a přesný. To je ten důvod proč se nám do něj chce unie s.... Ale jelikož je to politika tak opouštím tuto ideu.
Wanderer Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 dneska bez hodinek, za to s kalhotami o číslo většími a s košilí ven ala nedbalá elegance, která zde působí spíše komicky...A tenhleten borec chce někomu radit ve vztazích? To je spíš k pláči než do humoru.
Marhi Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 To sou ti největší odborníci. Teoretici výtězných úniků.
JanNovakJan Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 "K tomuto videu nelze přidávat komentáře."
gunman Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Né, Casanovu před vánocema.........
gunman Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Tak jsem si to pustil a vypadá to, že našel ženu svého života :-)
Klotzman Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2017 Objev roku - odpověď na otázku, jak pojede BMW 325i na CocaColu místo benálu.
Ondra 2.0 Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2017 (upraveno) V jedne nejmenovane ceske telco firme se management rozhodl, ze nadeli vsem svym zamestnancum bez ohledu na pohlavi jako vanocni darek ruzove tenisky... A tohle se objevilo na nastence na jedne z chodeb Neuveritelne me to pobavilo... no nemame my Cesi genialni humor? PS: O CEO se suska, ze je gay Upraveno 22. prosince 2017 uživatelem Ondra 2.0
tommas4 Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2017 Mne to nefunguje. Ale funguje, pokavaď teda nemáš narozeniny zítra až konce roku.Nebo jestli ty jsi neupíjel z těch piv???!!!
Maxmillian Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2017 Mne to nefunguje. Nesmis si to koruny nechat prepocitat Paypalem.
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2017 Ja si to prepocital bitcoinem.
Bert Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2017 (upraveno) Ano, ale tahle tzv. pivní konstanta není jediná. Víte, že když poloměr základny plechovky označíme "o" a výšku plechovky "v", můžeme její objem spočítat jako Pi×v×o×o :-) EDIT: pokud kohokoli z Vás napadlo na můj příspěvek odpovědět, a ve Vaší odpovědi mají nějakou roli hrát rozměy Č a A, tak raději nic nepište .... Upraveno 22. prosince 2017 uživatelem Bert
odjinud Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2017 Vs@k to je magenta, houby ruzova, to bys mel vedet! :-) V jedne nejmenovane ceske telco firme se management rozhodl, ze nadeli vsem svym zamestnancum bez ohledu na pohlavi jako vanocni darek ruzove tenisky... A tohle se objevilo na nastence na jedne z chodeb Neuveritelne me to pobavilo... no nemame my Cesi genialni humor? PS: O CEO se suska, ze je gay
Ondra 2.0 Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2017 Ja vim Ale krome (ex)zamestnancu to snad nikdo jiny nezna a nepouziva...
Doporučené příspěvky