Tomas_2002 Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Tohle mě dnes opravdu rozchechtalo :D Pánský sestřih stylu "vpředu byznys, vzadu párty" :D http://g.cz/uces-kralu-kral-ucesu-7-nejzasadnejsich-ceskych-mulletu-s-dekou-az-na-zada/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Mycka nee, Festina jedine do pracky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Tohle mě dnes opravdu rozchechtalo :D Pánský sestřih stylu "vpředu byznys, vzadu párty" :D http://g.cz/uces-kralu-kral-ucesu-7-nejzasadnejsich-ceskych-mulletu-s-dekou-az-na-zada/Jj, mullet byla pro moderního muže povinnost, zejména na kombinace s knírkem nelze ani po letech zapomenout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Znam jednoho co dal POcka do mycky nadobi... Osouchalo to lunetu ale jinak v pohode ale nevidel jsem na vlastni oci, jen mi to patrične popsal.. I tak si myslim ze bez tablety (prasku) by se nic nemelo stat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Václav Klaus: "Dříve jsme býval dost namyšlený, ale teď už nemám žádné chyby." :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Pan prezident absolvoval drobný chirurgický zákrok v oblasti PUSSY.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Na doporučení ruských poradců mu tam bylo voperováno oko. V závěru kampaně prý není dobré, když si nevidí do huby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Snad to tu nebylo: ..."Opálená, s posledním modelem iPhonu v ruce, zlatými hodinkami se zirkony Michael Kors na ruce a kabelkou Guess přes rameno. Jedno je jasné ? Tereza, kterou nyní zadrželi v Pákistánu na letišti s devíti kilogramy heroinu ? vydělávala velké peníze a létala po světě"... Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/pakistan-ceska-tereza-pasovani-drogy-heroin-spolecnice-uherske-hradiste-1q0-/domaci.aspx?c=A180119_213013_domaci_pmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 jo tak tomu se říká luxus........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Tvl tam jsou celkově dobré hlody...luxusní ťápoty za 300 CHF ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 To je článek obyčejná slapka, co si zpackala zivot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Jako - článek pobavil, ale jako tátu dvou dcer mě děsí, že se tenhle "styl" života stává běžnou a společensky přijatelnou variantou a ještě se to mu dělá PR, kam se člověk podívá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Za mě to teda přijatelné není, obyčejná děvka, v krimu se na ní vyřáděj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Něco ve stylu a teď cituji.. tvoje prdel pozná středověk.Mě to neuráží, buchta co se živí buchtou. Nejstarší řemeslo.Tím že se optická líbivost obvykle nepotkává s rozumem, tak si pobyte u opálenejch nějaký ten pátek, než ji zase za něco vyměníme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 tak tak...tenisák do huby a hezky si to tam užije.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Opět se potvrzuje, že ?vydělat rychle a snadno? je ta nejjednodušší a nejjistější cesta do velkého průseru! V 21 letech se vlastní blbostí úplně zlikvidovala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Snad to tu nebylo: ..."Opálená, s posledním modelem iPhonu v ruce, zlatými hodinkami se zirkony Michael Kors na ruce a kabelkou Guess přes rameno. Jedno je jasné ? Tereza, kterou nyní zadrželi v Pákistánu na letišti s devíti kilogramy heroinu ? vydělávala velké peníze a létala po světě"... Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/pakistan-ceska-tereza-pasovani-drogy-heroin-spolecnice-uherske-hradiste-1q0-/domaci.aspx?c=A180119_213013_domaci_pmktzv. model Děvka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky