mondeo2 Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 ja som dnes jednu presiel autom. ani nemňaukla. si zabil................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Super a ten humor je kde?Bola cela cierna. Bez srandy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Ideální dárek pro mrtvé děťátko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Asi nemám smysl pro humor, nejspíš jsem se na dnešek špatně vyspal, nebo tak něco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 McIntyre a jeho observational comedy .. kdo má děti, tak v tom pár věcí pozná . Skoro vsechny. :-) McIntyre je nam trochu moc ujeceny, ale nektere rutiny ma fakt hodne dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 edice známek pro rok 2018.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Geniální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Lub: perfektní!Nejvíc jsme se zapotili u Peroutky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 (upraveno) Nejvíc jsme se zapotili u Peroutky.přesně, ten nám taky trval nejdéle. Upraveno 15. února 2018 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Jeden hodně černej... Málokdo z nás si dokáže představit, čím procházejí rodiče dětí zastřelených ve škole. Nejspíš to ale budou katalogy rakví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Lub: perfektní!Nejvíc jsme se zapotili u Peroutky.já se tedy nějak nechytám víckrát :0/ :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Čekám na zastávce s jedním bezdomovcem.Je trochu drzej, ale zase je doma, takže to chápu. jsem čórnul Gustovi na facxichtu................... :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heather7 Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Našla jsem zajímavé počtení... http://femfem.jecool.net/2017/11/29/rychle-sipky-caruji-prvni-den-v-televizi/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Čekám na zastávce s jedním bezdomovcem.Je trochu drzej, ale zase je doma, takže to chápu. :D jsem čórnul Gustovi na facxichtu................... :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Jeden aktualni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Vyskočila na mě kdesi reklama na mluvícího křečka, kterej opakuje skřehotavým hláskem co se mu řekne, i chtěl jsem vidět jak to vypadá a na Youtubu jsem potkal tohle videjko https://www.youtube.com/watch?v=o1DYFva-ojM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 .... co k tomu dodat, jen snad bohuzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Clockyclock: to už snad není ani do vlákna humor... z toho je už jednomu spíše k pláči, takovému tomu beznadějnému vzteku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky