Kuba13 Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 ............žádám o zrušení neoprávněného banu, jestli mi ho nezrušíte, tak už sem nikdy nepřijdu!
McStinger Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 Kto je generál Failure a prečo číta moje disky?
leebauer Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 ?Pane doktore,prosim vás,vůbec nevim co se stalo! Najednou mi zhnědnul,uschnul a upad!??Ale co to říkáte za nesmysly,ukažte mi to? Člověče, co mi to dáváte? To je přece doutník!? ?Pane bože, tak to jsem si ho ještě ke všemu i vykouřil??
geometr Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 No to ne, asi to ještě nemusejí psát na obal, tak úřední varování:https://t.tyden.cz/rubriky/zdravi/kondomy-jsou-jen-na-jedno-pouziti-varovaly-americke-urady_491096.html
Liqid Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 On to moc humor není, socky musí šetřit. Podobně znám důchodkyni, která si suší a opětovně používá inkontinenční vložky.
martar Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 (upraveno) Ze života: včera, příměstská obec s několika satelity obklopená sklizenými poli - hlášení místního rozhlasu - "...firma xxx bude tehdy a tehdy na dvou polích na hranici obce hnojit. MŮŽE SE STÁT, ŽE HNOJIVO NEBUDE VONĚT ( ). Firma se bude snažit hnojivo zapravit do půdy v co nejkratší době... Opakování hlášení... firma xxx....." Upraveno 6. srpna 2018 uživatelem martar
siwi Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Vzpomínám na strojní pušku (machine gun) :-)Výraz "strojní puška" se ale v prvopočátcích používal.
Gomez Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 (upraveno) ...a výraz ponorková puška (submachine gun), jak jsem slyšel četl titulky ve filmu Obchodník se smrtí, taky? :-) Upraveno 6. srpna 2018 uživatelem Gomez
cali Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 (upraveno) Strojni puska je regulerne pomenovanie automaticky strielajucej zbrane puskovej raze vychadzajuce v nasich koncinach takmer urcite z nemeceho maschinengewehr. Napriklad Poliaci myslim pouzivaju karabin maszynowy dodnes. My sme sa neskor inspirovali pravdepodobne v Rusku a z jejich ???????-u odvodili "svoj" k/g-ulomet. edit tak som neklamal viz wiki :Kulomet (starším českým názvem též strojní puška, z německého ?Maschinengewehr?) je automatická palná zbraň používající většinou puškové náboje, Upraveno 6. srpna 2018 uživatelem cali
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 A scheissemaschinengewehr je hovnomet.
Kuba13 Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Výraz "strojní puška" se ale v prvopočátcích používal.Díky za osvětu. V novodobém filmu se mi strojní puška nelíbila. Myslela jsem, že se ustálil spíš výraz samopal.
Návštěvník tolja Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Ze života: včera, příměstská obec s několika satelity obklopená sklizenými poli - hlášení místního rozhlasu - "...firma xxx bude tehdy a tehdy na dvou polích na hranici obce hnojit. MŮŽE SE STÁT, ŽE HNOJIVO NEBUDE VONĚT ( ). Firma se bude snažit hnojivo zapravit do půdy v co nejkratší době... Opakování hlášení... firma xxx....." Buď rád, že nebydlíš v Hořátvi
JoyStick Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 (upraveno) Strojni puska je regulerne pomenovanie automaticky strielajucej zbrane puskovej raze vychadzajuce v nasich koncinach takmer urcite z nemeceho maschinengewehr. Napriklad Poliaci myslim pouzivaju karabin maszynowy dodnes. My sme sa neskor inspirovali pravdepodobne v Rusku a z jejich ???????-u odvodili "svoj" k/g-ulomet. edit tak som neklamal viz wiki :Kulomet (starším českým názvem též strojní puška, z německého ?Maschinengewehr?) je automatická palná zbraň používající většinou puškové náboje, kaktus pochodowykoza turisztyczna.. já myslim že polák neni úplně dobrej příklad Edit: full verze Upraveno 6. srpna 2018 uživatelem JoyStick
Návštěvník tolja Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 (upraveno) Díky za osvětu. V novodobém filmu se mi strojní puška nelíbila. Myslela jsem, že se ustálil spíš výraz samopal. samopal a strojní puška jsou docela rozdílné zbraně, samopal je zbraň na blízko, střílí se z něj stejná munice jako z pistolí, strojní puška neboli kulomet funguje na puškové střelivo s mnohem větším dostřelem Upraveno 6. srpna 2018 uživatelem tolja
orol Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Díky za osvětu. V novodobém filmu se mi strojní puška nelíbila. Myslela jsem, že se ustálil spíš výraz samopal.Samopal je termín pro automatické zbraňe na pistolové střelivo.
hufnor Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Tak jo, předpověď počasí tu za posledních pár dní stojí za pěkné hovno, ale teď mě teda soudruzi dostali úplně nejvíc.Tohle se mi tu objevilo u seznamácké předpovědi. Jdu vyhrabat sněhule a kulichy a děcka vyhnat z bazénu, aby mi tam nezamrzly.
cali Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Spravne ma platit zhruba: samopal = submachinegun = zbran striela davkou pistolove naboje napr. 9mm Lugerutocna puska = assault rifle = davkou zkratene puskove naboje napr. 7.62x39gulomet = machinegun = davkou puskove naboje napr. 7.62×54r No ale napriklad u nas sa ako samopaly aj v zdrojoch kde by clovek cakal aku taku odbornost bezne oznacuju SA-58, ktore su inak klasickym prikladom utocnych pusiek. A naopak napriklad RPK ?????? ??????? ??????????? sa pocita za gulomet (ma to aj v nazve), ale striela 7.62x39. A uplne najlepsi je pojem "utocna zbran" to je podla niektorych autorov zhruba vsetko silnejsie nez Slavia 630.
Kuba13 Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 samopal a strojní puška jsou docela rozdílné zbraně, samopal je zbraň na blízko, střílí se z něj stejná munice jako z pistolí, strojní puška neboli kulomet funguje na puškové střelivo s mnohem větším dostřelemTakže laicky řečeno, obě jsou to automatické zbraně používající rozdílné střelivo.
Doporučené příspěvky