leebauer Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 ?Chlapče, jdi dál od té vody, vždyť do ní můžeš spadnout.? ?Drž hubu ty stará krávo.? ?Parchante jeden,bodejť by si chcípnul,když už tě matka nepotratila!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Brilantní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 To se povedlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Na jedne strance hned dva humory, kterym nerozumim Prosim o vysvetleni delfiniho jednorozce a chlapce, co ho matka nepotratila.Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Ten delfin s jednorozcem je asi spatny popis narvala. U toho druheho jsem neodhalil, ze jde o vtip, takze nepomuzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 ?Chlapče, jdi dál od té vody, vždyť do ní můžeš spadnout.??Drž hubu ty stará krávo.??Parchante jeden,bodejť by si chcípnul,když už tě matka nepotratila!?Cool. A tento poznas? "Trpaslicek trpaslicek, kolko mas rokov?"Nepoviem!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Dira na digestor. Kdybych ten kabl cilene hledal, tak ho v zivote nenajdu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 To se tam všecko vleze - použij větší sílu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 (upraveno) Cvakni ho a pripoj na nej digestor.Tak dokonale pripojeni jen tak nenajdes. :-) Upraveno 1. září 2018 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Mam strach, ze kdyz to precvaknu, tak mi uleti strecha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Já dneska posunoval zásuvku o 20cm do prava. Díru na novou krabici jsem vyvrtal vrtákem a vysekl majzlem. Až pak jsem zjistil že tam vedl kabel od té zásuvky a já ho ani nepoškodil vrtákem a to jsem okolo něho několikrát projel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Dira na digestor. Kdybych ten kabl cilene hledal, tak ho v zivote nenajdu :D Hmoždinku jsi taky trefil přesně vedle kabelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Protože mám barák a prd si pamatuju, pořídil jsem si tohle:(produkt, obchod neznám, kupte si kde chcete)https://www.rucni-naradi.cz/bosch-pmd-10?gclid=EAIaIQobChMIv_3R6pqa3QIVCLTtCh37Zg9fEAQYBSABEgL4MvD_BwE je to levnější než první trefa do černého, slouží už pár letnaprosto skvěle, můžu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Barak rodicu. Dvacet let tam visela kuchyn. Nejaka fotodokumentace se pred tim delala, ale proste nas nejak netrklo, ze zrovna tam jde kabel. S tou hmozdinkou to bylo tehdy vylozene stesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Jestli to už tady bylo tak se omlouvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 beeman: auto super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky