petr_cha Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 (upraveno) Padesát!.... :-)) Edit: ale šamane vyresil jsi to šalamounsky.. v jednom vlakne a to jeste v humoru.. ne jako ostatní.. :-) Upraveno 13. října 2018 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Snad to tady ještě nebylo.. Jde chlápek lesem a vidí na zemi chlapa, úplně roztrhaného a krvavého. Jde dál a najednou vidí ženskou, oběšenou na stromě. To už mu je divné, ale jde dál. Vyjde na palouček, kde na pařezu sedí malá holčička a brečí. "Co se ti stalo?" ptá se chlápek. "Viděl jste toho chlapa? Tak to byl můj tatínek a roztrhali ho vlci. A viděl jste tu ženskou? Tak to byla moje máma a když viděla tátu, tak se oběsila." Chlápek si začne rozepínat kalhoty a říká: "Teda holka, ty máš ale dneska smůlu." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Bylo,ale je milej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Trvalo mi asi půl minutu, než jsem to pobral, ale dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Ahaaaaa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 (upraveno) Já tam nic nevidim :-( Upraveno 14. října 2018 uživatelem Masák80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Ne dívej se na to jako, že vidíš zatylek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 nenapovidat! ja nad tim stravil taky kus sveho zivota :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Na tý slečně si strávil kus života? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Žena si stěžuje manželovi: "Ty nejsi žádný gentleman. To když jsem dnes jela tramvají, tak mi hned tři pánové uvolnili místo." Manžel na to: "A co, vlezla ses?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Já ten černej zátylek taky nechápu čumím na to asi už tři minuty.... klidně někdo prosím do SZ. dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Povidlacek. Nehladaj tam krk, ale pas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Jak se rekne slovensky "nenapovidat"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Tvl Dobrý! Asi jsem měl unavený oči nebo nevím.. každopádně mi to připomnělo toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 (upraveno) .. a to je cele? Černoška, co sedí polonahá ve tride, je ji ctrnact a myslí jen na trávu, až se ji z toho zjezily vlasy? Nebo tam je videt něco jiného, nejaky escherovsky moment? :-) Edit: ntvl než jsem to dopsal, tak to dostalo trochu dalsi zakrutu.. :-o :-) Upraveno 14. října 2018 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Nechapu ani jedno, snad nedostanu ban :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Páč na tom neni nic vtipnýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Zeptal jsem se zdravotní sestry na rozdíl mezi orálním a rektálním teploměrem. Prý je to hlavně o chuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky