beeman Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 nenapovidat! ja nad tim stravil taky kus sveho zivota :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Na tý slečně si strávil kus života? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Žena si stěžuje manželovi: "Ty nejsi žádný gentleman. To když jsem dnes jela tramvají, tak mi hned tři pánové uvolnili místo." Manžel na to: "A co, vlezla ses?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Já ten černej zátylek taky nechápu čumím na to asi už tři minuty.... klidně někdo prosím do SZ. dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Povidlacek. Nehladaj tam krk, ale pas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Jak se rekne slovensky "nenapovidat"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Tvl Dobrý! Asi jsem měl unavený oči nebo nevím.. každopádně mi to připomnělo toto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 (upraveno) .. a to je cele? Černoška, co sedí polonahá ve tride, je ji ctrnact a myslí jen na trávu, až se ji z toho zjezily vlasy? Nebo tam je videt něco jiného, nejaky escherovsky moment? :-) Edit: ntvl než jsem to dopsal, tak to dostalo trochu dalsi zakrutu.. :-o :-) Upraveno 14. října 2018 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Nechapu ani jedno, snad nedostanu ban :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Páč na tom neni nic vtipnýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Zeptal jsem se zdravotní sestry na rozdíl mezi orálním a rektálním teploměrem. Prý je to hlavně o chuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Kua já tu černošku nechápu...to má jako tak chlupaté záda neboco ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 wizi, taky se marne snazim, uz od rana. potreboval bych to s navodem, sipkama, vysvetlivkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Je to vzhůru nohama, ale těch pár minut, co jsem na to nechápavě čuměl, mi nikdo nevrátí. Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 (upraveno) Na první pohled je to hlava, ve skutečnosti celá žencká :-) EDIT: Vzhůru nohama? Upraveno 14. října 2018 uživatelem M.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 mě tam na tom nejvíc mátla ta pěšinka.... prostě viděl jsem pěšinku a myslel jsem, že to celý je hlava....ona to pěšinka sice je, ale v dost jiným poměru, vůči tý šílený mase vlasů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Na první pohled je to hlava, ve skutečnosti celá žencká :-) EDIT: Vzhůru nohama?Jasne, vzhuru nohama. V tom je ten vtip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Začíná to bejt napínavý...Zlatej sloník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Tyjo, vzhůru nohama to teprv dostává ty správný grády, zejména background. Batman sedící na sesli na stropě nemá chybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky