Návštěvník Ondra Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 (upraveno) Taky slusny...-)navadi k podvodu a poskozovani ochranne znamky... Upraveno 23. října 2018 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 (upraveno) Otazka je jestli dosahli, dosahly nebo dosahlo, to bude grammar orisek v budoucnu Upraveno 23. října 2018 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Talenty nesleduju, ale tohle je neco neskutecneho.. :D https://youtu.be/b0lp59dPL14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 (upraveno) Ono to je takovy orisek:Doktor ti strci prst do riti.Ty mas prst v riti.Doktor ma prst v riti.Kdo je na tom lip? Upraveno 23. října 2018 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 To už je vysoká filozofie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Ono to je takovy orisek:Doktor ti strci prst do riti.Ty mas prst v riti.Doktor ma prst v riti.Kdo je na tom lip?To je právě ta relativita - oba mají prsty v řiti.Ovšem ty komenty pod mě zničily=D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Ono to je takovy orisek:Doktor ti strci prst do riti.Ty mas prst v riti.Doktor ma prst v riti.Kdo je na tom lip?Kolegovi se to povedlo, myslim ze doktor na tom byl lip, jelikoz kolega se pry svijel v takovejch bolestech až z toho brečel. A doktor za to dostal zaplaceno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Ono bych řekl to taky hodně záleží na tom doktorovi. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 tohle je taky dobrej bizár, mám pocit, že náš prezident posouvá hranice toho, kam až může beztrestně zajít takže mu přeju, jestli je nějaký peklo, až se tam oba sejdou, aby mu Krampol alespoň 50 let v kuse vyprávěl ty svoje vtipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 (upraveno) Ta s timhle mam zrovna uplne ten nejmensi problem. Kdyby tohle bylo debatni tema cislo jedna, jako jestli Krampol jo, nebo ne, tak mame prezidenta jak lusk. Upraveno 24. října 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Minule to dostala Vondracockova. Ja bych nedelal z komara vemblouda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Ta s timhle mam zrovna uplne ten nejmensi problem. Kdyby tohle bylo debatni tema cislo jedna, jako jestli Krampol jo, nebo ne, tak mame prezidenta jak lusk. No vždyť máme. Zelenej, vohnutej .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Ja se teda v soubyznys kruzich nepohybuju, tak nevim proc to poboureni, ale Krampol mi tam taky nejak nevadi. Bez nej by nebyl Belmondo Belmondem Majkl Dejvid je ovsem jina diskuze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 (upraveno) Trošku tu partičku ze sklípku co svého času pomáhala protlačit přímou volbu znám - a je mi divné že když už si El Presidente vzpomněl na (politicky i společensky bezproblémového) Jirku Krampola, že si na rozdávání výročních metálů nepozval i "caddyho" Radima Uzla? Upraveno 24. října 2018 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Já myslim že se taky dočkáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Docela mne láká představa, že státní pohřeb zrežíruje Troška, smuteční árie zapěje Michal David, a řeč nad rakví zesnulého povede Uzel .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Škoda že už nejsou v módě defenestrace, chybí mi tam "pověšte ho vejš, ať se houpá..." vod Tučňáka. Tam bych tak jako viděl hradní ovci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Medajla za chrabrost pro Krampola je cajk. Minimálně za tu výdrž s tou jeho vylitou kopretinou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky