Americkej Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Znám jednoho, co takhle bezkontaktně dá pivo na ex. Zuby teda necení, jenom zakloní hlavu a naleje ho tam jak do vany, zvejšky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Me se casto zda zdava, ze umim pivo doslova vdechnout. Vzdycky mi to zkazi cely den...sere me, ze to v realu neumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Ale nic ti nebrání to po šestym pivu vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Ale nic ti nebrání to po šestym pivu vyzkoušet. ... a co teprve po osmem, kdyz Ti sepne turbodmychadlo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Já mám teda po osmým většinou spíš přelitý sání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 ... a co teprve po osmem, kdyz Ti sepne turbodmychadlo.... Turbo by bylo prave to vdechnuti. Takhle si musim vystacit s sestilitrovym dvanactivalcem v atmosfere... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Andrej Babiš přišel do školy a začal před dětmi hovořit o ekonomice. Po 15 minutach vidí, že to děti nezajímá tak říká: Tak děti změníme téma. Můžete mi položit jakoukoli otázku. Přihlásí se Mařenka a říká: Já mám na Vás tři otázky. 1 - jak jste přišel k Agrofertu? 2- Kdo byl vlastníkem Čapího hnízda v době čerpání dotací EU? 3 - Z čeho jste koupil dluhopisy? Babiš se začne potit neví co říci a v tom zazvoní a děti vyběhnou na chodbu. Po 15ti minutách přestávka skončí a Babiš pokračuje: Tak děti můžete mi položit jakoukoli otázku. Přihlásí se Pepíček a říká. Já mám na Vás pět otázek: 1- jak jste přišel k Agrofertu? 2- Kdo byl vlastníkem Čapiho hnizda v době čerpání dotací EU? 3- Z čeho jste koupil dlohopisy? 4- proč zvonilo o 30 minut dřív? 5- Kam zmizela Maruška? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 ))))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Me se casto zda zdava, ze umim pivo doslova vdechnout. Vzdycky mi to zkazi cely den...sere me, ze to v realu neumim Já myslím, že s tím vdechováním piva nemáš žádný problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Ale tak neni to spatne, ale dycky je prostor pro zlepseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Andrej Babiš přišel do školy a začal před dětmi hovořit o ekonomice. Po 15 minutach vidí, že to děti nezajímá tak říká: Tak děti změníme téma. Můžete mi položit jakoukoli otázku. Přihlásí se Mařenka a říká: Já mám na Vás tři otázky. 1 - jak jste přišel k Agrofertu? 2- Kdo byl vlastníkem Čapího hnízda v době čerpání dotací EU? 3 - Z čeho jste koupil dluhopisy? Babiš se začne potit neví co říci a v tom zazvoní a děti vyběhnou na chodbu. Po 15ti minutách přestávka skončí a Babiš pokračuje: Tak děti můžete mi položit jakoukoli otázku. Přihlásí se Pepíček a říká. Já mám na Vás pět otázek: 1- jak jste přišel k Agrofertu? 2- Kdo byl vlastníkem Čapiho hnizda v době čerpání dotací EU? 3- Z čeho jste koupil dlohopisy? 4- proč zvonilo o 30 minut dřív? 5- Kam zmizela Maruška?ten je dobrej ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 A je to venku!Kdo se pod to podepise?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Tak už víte, proč dycky nad třema makajícíma na stavbě stojí šest jinejch, který je říděj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Konečně jsem našel kavárnu, kde mají pravé italské espresso piccolo! A pak že prej neexistuje! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Není to fake? Takovou koncentraci chyb jsem už dlouho neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Není. Měli to tak i v normálním papírovým nápojáku. Tady v Třeboni je totiž všechno tak nějak jinak. Teď jsem třeba dostal parkovací kartu. Vypadá to, že jsem sem z Prahy jel zhruba mínus 8 let a dva měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 A je to venku!Kdo se pod to podepise?? No to az podla toho, ake hodinky ma ten vlavo dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Tohle tu uz bylo? Komentujici to jeste graduji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky