Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Víte co se stane když umře miminko?

Jde do nebe, dostane křidélka a je z něho andilek.

A co se stane když umře cikáně?

Jde do nebe, dostane křidélka a je z něho netopýr.

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 17. 11. 2018 v 17:14, mAra_ napsal:

Víte co se stane když umře miminko?

Jde do nebe, dostane křidélka a je z něho andilek.

A co se stane když umře cikáně?

Jde do nebe, dostane křidélka a je z něho netopýr.

To myslis vazne, takovejhle hnus pri vyroci Sametove revoluce???
Návštěvník Zmizík
Odesláno

A kdyz umre buzna, de do pekla, dostane kridylka a je z nej vlozka.

Odesláno (upraveno)

No kdyz ti to tu ted patri, tak zaloz vlakno o politice a mi tam pana premiera klidne virtualne sezerem :)

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

No, co má člověk dělat, když ústavní principy selhávají ...

Teď vážně: jsou tomu cca 2 roky dozadu, kdy jsem tady chtěl mít vlákno o politice, pouze o politice, a jen v tomto vlákně by politika byla. No, všelidový názor dopadl tak, že se začala (díky Decebalovi) probírat má politicko - kriminální minulost, a to, že tou dobou už bylo jen otázkou času, kdy budu zproštěn obvinění, (nakonec se tak stalo pár měsíců poté), bylo úplně jedno. Takže na to zatím peču, a vesele, občas, postuji politické vtipy, protože ty zde byly vždy tolerovány.

Odesláno

Si to dobre pamatuji. Taky jsem byl proti tomu/tobe, pac jsem mel pochybnosti o "tve" politicke kulture, kterou si tam chtel diskutovat ;-). Nicmene politicke vlakno za ucelem virtualniho sezrani pana premiera zadnou kulturu nevyzaduje. Dulezite je "uspokojit" dav :D

Odesláno
  V 18. 11. 2018 v 14:55, Bert napsal:

No, co má člověk dělat, když ústavní principy selhávají ...

Teď vážně: jsou tomu cca 2 roky dozadu, kdy jsem tady chtěl mít vlákno o politice, pouze o politice, a jen v tomto vlákně by politika byla. No, všelidový názor dopadl tak, že se začala (díky Decebalovi) probírat má politicko - kriminální minulost, a to, že tou dobou už bylo jen otázkou času, kdy budu zproštěn obvinění, (nakonec se tak stalo pár měsíců poté), bylo úplně jedno. Takže na to zatím peču, a vesele, občas, postuji politické vtipy, protože ty zde byly vždy tolerovány.

Politický vtipy jsou OK, ale politiku jako takovou asi fakt ne. Proč taky? Kdo se chce politicky vyžvanit, má k tomu na netu hromadu příležitostí a taky si může jít pokecat do hospody a klidně se tam i poprat, že jo.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...