wizard-ov Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 "Volám kontrolní věž, tady Boening 747 na trase Boston - New York, vypadli nám všechny motory! Co máme dělat?!"Opakuji! Volám kontrolní věž, tad Boening 747 na trase Boston - New York, vypadly nám všechny motory! Co máme dělat?!""Tady kontrolní věž, nekřičte, klid, už si Vás škrtám..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 aspoň si při tom opakování opravili hrubku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 (upraveno) Jo, akurat ze vcera skutocne spadol Boeing 767 na trase Miami-Houuston, traja mŕtvy.. Upraveno 25. února 2019 uživatelem martinzberatel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 A co je na tom vtipnýho, že to píšeš do humoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 jo, pravda,.. prislo mi to moc cierne az cielene.. tak o lietadle iny: Mladá blondínka sedí v lietadle vedľa mnícha."Otče", hovorí ona, "môžem vás o niečo poprosiť?""Ako pomôžem dcéra moja? ""Viete, kúpila som si strojček na depiláciu, a neviem či ho bude treba precliť.Mohol by ste ho schovať pod vaše rúcho?"Mohol, dcéra moja, ale problém je že ja nemôžem klamať. Ale dajte mi ten strojček, ja už niečo vymyslím."..Na letisku sa colník pýta mnícha či má niečo prihlásiť."Od hlavy po pás nemám nič na preclenie, synček môj!" presvedčivo hovorímních. Trochu pomýlený colník sa ďalej pýta: "A od pásu nadol?""Tu dolu", hovorí mních, "mam jeden strojček pre ženy, ktorý ešte nikdy nebolpoužitý."Colník sa hlasno zasmial a povedal: "Ďalší prosím..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Chtěl jsem napsat že se mě to jako hasiče dotklo, ale pak jsem si v hlavě vybavil celý náš vesnický sbor a zase jsem to smazal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Rodinná večeře, manža se rejpe nožem v talíři.Manželka ho spokojeně pozoruje a pyšně hlásí:- Dvě věci umím ze všeho nejlíp - svíčkovou a štrůdl.Manža zvedne smutně voči a říká:- A todle je která? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Chtěl jsem napsat že se mě to jako hasiče dotklo, ale pak jsem si v hlavě vybavil celý náš vesnický sbor a zase jsem to smazal Ako vtip to IMO celkom ujde, inak je to photoshop samozrejme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Dneska chlapi v práci říkali, že prej je mezi náma buzna. Doufám, že to je pravda, protože Patrik je fakt nádhernej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Ako vtip to IMO celkom ujde, inak je to photoshop samozrejme.Mam pocit, ze to ti hasici tenkrat udelali pro srandu a ze fotosop to neni. https://www.businessinsider.com/heres-how-this-fake-photo-went-viral-and-tricked-the-internet-2014-5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Tak třeba Aeneas, to je taková Ilias a Odyssea v jednom. Ešte tu na mňa vyťahujte Homérove bájky a Ezopove eposy. Sľubujem, že už nebudem žartovať na margo občana Vergilia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Tak skus Mahábharáta a Rámájána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Ramayanu môžem, hlavne s dobrou hudbou a najradšej scénu bojujúceho Tosakantha. Inak: Do banky vbehne ozbrojený lupič v maske.- Všetci na podlahu a pokladníčka ku mne!Pokladníčka bojazlivo príde ku nemu. Lupič si rozopne nohavice, vytiahne vtáka a rozkazuje:- Fajči!Pokladníčka začala fajčiť jak o dušu. Lupič si strhne masku a hovorí:- Tak predsa to ide! A doma nemôžeme - doma nám je to protivné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Když jsem byl malý, bál jsem se tmy. Teď, když dostanu účet za elektřinu, bojím se světla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Z https://www.watchesandpencils.com/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Nn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky