Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No ty vole, tak tos mě zboural :-))))

Až teď jsem si všiml velblouda :)

Odesláno

Musím se přiznat, že první mě do oka trkla helma a pak hodinky a hledal jsem humorné spojení.

Znamená to, že jsem homosexuál?

Odesláno

Musím se přiznat, že první mě do oka trkla helma a pak hodinky a hledal jsem humorné spojení.

No, když si přičteš svůj avatar...

Odesláno

No ty vole, tak tos mě zboural :-))))

To neznas?

To si Tina Turner nechavala, na jedne velmi duverne klinice, zmensit stydke pysky. Dlooouhe jednani o naproste duvernosti. Klinika zarucila vsechno, ale po probuzeni z narkozy nasla Tina na stole obrovskou kytici s cedulkou ?Diky za nove usi, Niki Lauda?.

Odesláno

Nejseš mi se taky líbí jen ženské s hezkou postavou. Můj mozek se také naučil vymazat tyhle lachtany v leginách,  po letech v Praze kdy za tím člověk  jezdí na eskalátorech.

Odesláno

To neznas?

To si Tina Turner nechavala, na jedne velmi duverne klinice, zmensit stydke pysky. Dlooouhe jednani o naproste duvernosti. Klinika zarucila vsechno, ale po probuzeni z narkozy nasla Tina na stole obrovskou kytici s cedulkou ?Diky za nove usi, Niki Lauda?.

Tvl mě akorát hned napadly asociace, jak by takovýdle uši mohly reagovat na různý fyzický impulsy. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...