Radek124 Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Jsem tu kapusto-růži poslal manželce jako dodatečný prezent k MDŽ. Zvláštní že zatím nic neodpověděla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 (upraveno) Připomnělo mi to: ( případně na videacesky.cz) Upraveno 12. března 2019 uživatelem Sicik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Krtečkovi se zlomí lopata a tak se vypraví za ježkem, aby mu půjčil svoji.V půli cesty si povídá: "No on ten ježek je celkem lakomej, kdoví jestli mi ji vůbec půjčí. Ale což, když už jsem došel až dem, tak to zkusím"Ve 3/4 cesty se zataví a povídá si: "Ten pazdrát ježek mi ji asi nepůjčí...ale tak když už jsem tady, tak to dojdu."Kousek před ježkovým domkem už si říká: "Ta mrcha ježek mi tu lopatu určitě nepůjčí...ale byla by blbost to alespoň nezkusit, když už jsem tady."Dorazí před ježkův dům, vezme z cesty kámen, hodí ho do okna a zařve: "Tak si tu zku##enou lopatu narvi třeba do prdele ty svině lakomá!!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Krtecek je vybornej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Veru, kacice su dobroprajne:)tazko nam je tu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodrigez Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 (upraveno) Co je to prosím vás za hodinky? Upraveno 12. března 2019 uživatelem rodrigez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Z těch by měl Niki Lauda nový uši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.bike Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Z těch by měl Niki Lauda nový uši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Z těch by měl Niki Lauda nový uši...No ty vole, tak tos mě zboural :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 No ty vole, tak tos mě zboural :-))))Až teď jsem si všiml velblouda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 To bude asi chronobundus v terminální fázi :-D . Mě tedy koplo velbloudí kopyto do očí hned. Doufám, že je to tak správně...:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schipe Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Musím se přiznat, že první mě do oka trkla helma a pak hodinky a hledal jsem humorné spojení. Znamená to, že jsem homosexuál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Já jsem si žádnejch hodinek ani helmy nevšiml? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Musím se přiznat, že první mě do oka trkla helma a pak hodinky a hledal jsem humorné spojení. Znamená to, že jsem homosexuál?No, když si přičteš svůj avatar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 No ty vole, tak tos mě zboural :-))))To neznas?To si Tina Turner nechavala, na jedne velmi duverne klinice, zmensit stydke pysky. Dlooouhe jednani o naproste duvernosti. Klinika zarucila vsechno, ale po probuzeni z narkozy nasla Tina na stole obrovskou kytici s cedulkou ?Diky za nove usi, Niki Lauda?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Musím se přiznat, že první mě do oka trkla helma a pak hodinky a hledal jsem humorné spojení. Znamená to, že jsem homosexuál?Nejseš mi se taky líbí jen ženské s hezkou postavou. Můj mozek se také naučil vymazat tyhle lachtany v leginách, po letech v Praze kdy za tím člověk jezdí na eskalátorech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 To neznas?To si Tina Turner nechavala, na jedne velmi duverne klinice, zmensit stydke pysky. Dlooouhe jednani o naproste duvernosti. Klinika zarucila vsechno, ale po probuzeni z narkozy nasla Tina na stole obrovskou kytici s cedulkou ?Diky za nove usi, Niki Lauda?.Tvl mě akorát hned napadly asociace, jak by takovýdle uši mohly reagovat na různý fyzický impulsy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Co je to prosím vás za hodinky? je to len 73%.. sa desim obrazku so 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Tvl mě akorát hned napadly asociace, jak by takovýdle uši mohly reagovat na různý fyzický impulsy. Zeptej se Ferengů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky