sibirnaya Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 este tak fazerova parodie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 (upraveno) legendární tankistickej holster Upraveno 26. března 2019 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 To vypadá, že ho ty popruhy drží pohromadě, jinak by se chlapec rozpadl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Skolioza II. stupně? Zborcený rameno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 To byla tehdá tuším nějaká debata, jak se plně naládovaná 1911 (1380g brutto) dá lehce skrytě nosit třeba i do menzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Vůbec na to nereaguj. To jsou pouze výkřiky těch slepých ovcí A za vsechno muze Soros :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Tyvoe Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Legendární. Rychle sdílejte než to smažou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Jeste tu v tom cabriu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Jeste tu v tom cabriu...To mi nic neřiká...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Tak přesně po té jsem nedávno pátral, když Chtěl YPOuš rukavice na řízení. Nenašel jsem ji. Kdo ji najde a sem vylepí, má bludišťáka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Rukavice a šála? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 To jsem tu byl nováček a furt nechápal, co vám Tada udělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Tak přesně po té jsem nedávno pátral, když Chtěl YPOuš rukavice na řízení. Nenašel jsem ji. Kdo ji najde a sem vylepí, má bludišťáka!Tvl. Ty si podle mě koleduješ o velký průser, on mi to teda psa při jeho krátkém působení ve fb skupině. Ale dával bych si pozor. Já bych tu třeba žádnou fotku nedal, protože jsem si z něj dělal prdel ve zprávách a prý ještě chvíli a mám problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Rukavice a šála? A radio Impuls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Jste zaujatí....Tada byl moc fajn kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Tvl. Ty si podle mě koleduješ o velký průser, on mi to teda psa při jeho krátkém působení ve fb skupině. Ale dával bych si pozor. Já bych tu třeba žádnou fotku nedal, protože jsem si z něj dělal prdel ve zprávách a prý ještě chvíli a mám problém Boj se boj. Táda je přece elitní právník. Kterého sice vyhodili z fakulty, ale jinak v poho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Koukam ze jsem ho minul, ale musel to byt prima kluk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Koukam ze jsem ho minul, ale musel to byt prima kluk :-)Byl to čistokrevnej pitomec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Byl to čistokrevnej pitomec.Ale zbraně měl hezký, tlustý. Celý jmění v tom bylo Málem jsem od něj koupil peacemakera, ale ňáko z toho sešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky