Klotzman Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Odesláno 26. března 2019 Jeste tu v tom cabriu...To mi nic neřiká...?
Bert Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Odesláno 26. března 2019 Tak přesně po té jsem nedávno pátral, když Chtěl YPOuš rukavice na řízení. Nenašel jsem ji. Kdo ji najde a sem vylepí, má bludišťáka!
kuncák7 Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Odesláno 26. března 2019 To jsem tu byl nováček a furt nechápal, co vám Tada udělal.
Návštěvník Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Odesláno 26. března 2019 Tak přesně po té jsem nedávno pátral, když Chtěl YPOuš rukavice na řízení. Nenašel jsem ji. Kdo ji najde a sem vylepí, má bludišťáka!Tvl. Ty si podle mě koleduješ o velký průser, on mi to teda psa při jeho krátkém působení ve fb skupině. Ale dával bych si pozor. Já bych tu třeba žádnou fotku nedal, protože jsem si z něj dělal prdel ve zprávách a prý ještě chvíli a mám problém
Chorche Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Odesláno 26. března 2019 Jste zaujatí....Tada byl moc fajn kluk
Bert Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Odesláno 26. března 2019 Tvl. Ty si podle mě koleduješ o velký průser, on mi to teda psa při jeho krátkém působení ve fb skupině. Ale dával bych si pozor. Já bych tu třeba žádnou fotku nedal, protože jsem si z něj dělal prdel ve zprávách a prý ještě chvíli a mám problém Boj se boj. Táda je přece elitní právník. Kterého sice vyhodili z fakulty, ale jinak v poho :-)
varjag Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Odesláno 26. března 2019 Koukam ze jsem ho minul, ale musel to byt prima kluk :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Odesláno 26. března 2019 Koukam ze jsem ho minul, ale musel to byt prima kluk :-)Byl to čistokrevnej pitomec.
Klotzman Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Odesláno 26. března 2019 Byl to čistokrevnej pitomec.Ale zbraně měl hezký, tlustý. Celý jmění v tom bylo Málem jsem od něj koupil peacemakera, ale ňáko z toho sešlo.
Návštěvník Radius Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Odesláno 26. března 2019 Žokej Tadeáš Plachý takhle lezl na mercedes-classic forum, kde rozdával rozumy a šířil víru, ale nepřežil tam situaci, kdy naboural svým autem auto své matky na dvoře domu svých rodičů, tak skončila jeho kariéra na classicu, pak přešel sem a pokračoval v šíření rozumů, až i zde jednoho dne překvapujícně skončila jeho kariéra. Pak ho nějak dostali na práva, což tu ještě stihl propálit a dál už nevím...
Z. Paul Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Odesláno 26. března 2019 Ještě někde na webovkach vedl válku proti Chronomagu ne?
Frantik Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Odesláno 26. března 2019 Jo. Spolu s nejlepsim fotografem :-)
mAra_ Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Odesláno 26. března 2019 Jo. Spolu s nejlepsim fotografem :-)Ten, jehoz jmeno jest zapovezeno
Tittus Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Odesláno 26. března 2019 Táda dělal právníka na ministerstvu obrany, jestli tam ještě je, to nevím...
Andrew Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Odesláno 26. března 2019 Stačí zadat do gůglu a zjistíte spousty věcí. že dělá jinde, rád fotí a asi se moc nezměnil...
Doporučené příspěvky