Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hele mne to prijde fakt na palici.. treba v Jemenu je humanitarni krize jako prase, kazdej den umiraj desitky malejch deti, v Africe, Venezuele se dejou hrozny veci a tady se vsichni muzou posrat a predhanet se v tom, kolik miliard daj na pozar krovu turisticky atrakce v Parizi.

Odesláno

Hele mne to prijde fakt na palici.. treba v Jemenu je humanitarni krize jako prase, kazdej den umiraj desitky malejch deti, v Africe, Venezuele se dejou hrozny veci a tady se vsichni muzou posrat a predhanet se v tom, kolik miliard daj na pozar krovu turisticky atrakce v Parizi.

White people problems..

Odesláno

Buďte rádi že u toho nablblého selfíčka nedělala kačení zobák, "hvězda" co ani neví jak se má jmenovat...

Co to meleš? Jak neví? Ta holka má spoustu talentu. A že má nepřechýlený jméno? Narodila se a vyrůstala ve Francii.
Odesláno

Je tohle opravdu vlákno Humor? Pánové, věřim že jste dost chytří na to, abyste se dovtípili, že onen souboj miliardářů je o tom jak si udělat skvěle marketing a vyprat nějakej ten trezůrek bankovek...a tohle na střední  a nižší třídu platí, oni přispěli "na tu Francii" ta k dyž si od nich něco koupim, tak jsem ji taky jako podpořil, že jo mámo...

Odesláno

Mě náhodou ty parodie na selfie Smetany přijdou dost dobré. Vtipná a kreativní kritika, co víc si přát? Lepší než urážky a pod. A pobavilo mě to.

Odesláno

Jsme sice v Humoru a nedělám to často, ale tady si nemůžu pomoct:

+1

Návštěvník YPO
Odesláno

přesně ..... já bych ten rotterdam srovnal se zemí a postavil bych tam malometrážní byty pro sociálně slabý ..... pěkně by to bylo uklizený na tom ostrově a ty včely ? .... ty bych tam teda nechal, když sou tam zvyklý

Odesláno

Co to meleš? Jak neví? Ta holka má spoustu talentu. A že má nepřechýlený jméno? Narodila se a vyrůstala ve Francii.

Jakého talentu? Udělat ze sebe totální p**u? :)))
Odesláno (upraveno)

Jakého talentu? Udělat ze sebe totální p**u? :)))

Chlapci nechte si tohle spis do komentaru na Idnesu:-)

Upraveno uživatelem Alex77
Odesláno

Já mám Emmu rád, bral bych to s humorem. Stejně jako ona ;) na fotce mi nic špatného nepřišlo, podle mě se řeší sračky, což je tak nějak úděl majority mediálního prostředí, co jediné kriterium je čtenost (dostupný internet). A TMBK a jeho vtípky byly dobré, vlastně si z toho dělá stejnou prdel.

Odesláno

Hlavne misto katedraly by se tam veslo solidni parkoviste nebo cely parkovaci dum... a konec koncu na strese by jeste nejaku nizsi shromazdovnu vericich zvladli.

:-)

To sedí, jen ty byty pro soc. slabý jsou potřeba velkometrážní, vod pěti dětskejch ložnic vejš.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...