Geodet Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 A my jsme jako puberťáci měli takovou průpovídku: Pivo vylévati viděti, radši Notre-Dame hořeti viděti.
Micey Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 Hele mne to prijde fakt na palici.. treba v Jemenu je humanitarni krize jako prase, kazdej den umiraj desitky malejch deti, v Africe, Venezuele se dejou hrozny veci a tady se vsichni muzou posrat a predhanet se v tom, kolik miliard daj na pozar krovu turisticky atrakce v Parizi.
azeppelin Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/603645/emma-smetana-tercem-posmechu-tragicke-selfie-s-horicim-notre-damem-se-ji-vymstilo.htmlJešiš, to je toho. Jsem se těšil na fotky ala Jennifer Lawrence.
sibirnaya Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 Hele mne to prijde fakt na palici.. treba v Jemenu je humanitarni krize jako prase, kazdej den umiraj desitky malejch deti, v Africe, Venezuele se dejou hrozny veci a tady se vsichni muzou posrat a predhanet se v tom, kolik miliard daj na pozar krovu turisticky atrakce v Parizi.White people problems..
Radek124 Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 Buďte rádi že u toho nablblého selfíčka nedělala kačení zobák, "hvězda" co ani neví jak se má jmenovat...
Pavelpu27 Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Buďte rádi že u toho nablblého selfíčka nedělala kačení zobák, "hvězda" co ani neví jak se má jmenovat... Co to meleš? Jak neví? Ta holka má spoustu talentu. A že má nepřechýlený jméno? Narodila se a vyrůstala ve Francii.
FrantisekH Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Je tohle opravdu vlákno Humor? Pánové, věřim že jste dost chytří na to, abyste se dovtípili, že onen souboj miliardářů je o tom jak si udělat skvěle marketing a vyprat nějakej ten trezůrek bankovek...a tohle na střední a nižší třídu platí, oni přispěli "na tu Francii" ta k dyž si od nich něco koupim, tak jsem ji taky jako podpořil, že jo mámo...
Delapancha Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Mě náhodou ty parodie na selfie Smetany přijdou dost dobré. Vtipná a kreativní kritika, co víc si přát? Lepší než urážky a pod. A pobavilo mě to.
wizard-ov Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Nejlepší je ta s Džízsem na Golgotě ;o)
Filip.J Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Hele mne to prijde fakt na palici.. treba v Jemenu je humanitarni krize jako prase, kazdej den umiraj desitky malejch deti, v Africe, Venezuele se dejou hrozny veci a tady se vsichni muzou posrat a predhanet se v tom, kolik miliard daj na pozar krovu turisticky atrakce v Parizi.Jsme sice v Humoru a nedělám to často, ale tady si nemůžu pomoct:+1
Návštěvník YPO Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Hele mne to prijde fakt na palici.. treba v Jemenu je humanitarni krize jako prase, kazdej den umiraj desitky malejch deti, v Africe, Venezuele se dejou hrozny veci a tady se vsichni muzou posrat a predhanet se v tom, kolik miliard daj na pozar krovu turisticky atrakce v Parizi.přesně ..... já bych ten rotterdam srovnal se zemí a postavil bych tam malometrážní byty pro sociálně slabý ..... pěkně by to bylo uklizený na tom ostrově a ty včely ? .... ty bych tam teda nechal, když sou tam zvyklý
Americkej Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 To sedí, jen ty byty pro soc. slabý jsou potřeba velkometrážní, vod pěti dětskejch ložnic vejš.
Mari Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Co to meleš? Jak neví? Ta holka má spoustu talentu. A že má nepřechýlený jméno? Narodila se a vyrůstala ve Francii.Jakého talentu? Udělat ze sebe totální p**u? ))
Alex77 Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 (upraveno) Jakého talentu? Udělat ze sebe totální p**u? ))Chlapci nechte si tohle spis do komentaru na Idnesu:-) Upraveno 19. dubna 2019 uživatelem Alex77
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Já mám Emmu rád, bral bych to s humorem. Stejně jako ona na fotce mi nic špatného nepřišlo, podle mě se řeší sračky, což je tak nějak úděl majority mediálního prostředí, co jediné kriterium je čtenost (dostupný internet). A TMBK a jeho vtípky byly dobré, vlastně si z toho dělá stejnou prdel.
dr.sphinx Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Tak jeden pro kolegu Joysticka k analýze
odjinud Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Hlavne misto katedraly by se tam veslo solidni parkoviste nebo cely parkovaci dum... a konec koncu na strese by jeste nejaku nizsi shromazdovnu vericich zvladli. :-) To sedí, jen ty byty pro soc. slabý jsou potřeba velkometrážní, vod pěti dětskejch ložnic vejš.
azeppelin Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Jakého talentu? Udělat ze sebe totální p**u? ))Ty jsi tím pádem taky talentovanej.
Doporučené příspěvky