dr.sphinx Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 ten je dobrejCo AJ? Není tam náhodou něco trochu divně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 It´s my life na ruský způsobhttps://www.youtube.com/watch?v=9B1M3IPVcXs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Co AJ? Není tam náhodou něco trochu divně? Podla mna tam niekomu kto vie anglicky bude chybat clen aby to slovne spojenie mohlo mat nieco spolocne so studnou, ale anglictinara zaciatocnika ako ja to kazdopadne pobavi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Ušetřil jsi kolegovi práci Ještě jeden a pak už zalezu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Me zas pobavi, jak se jednoho pichlavyho sarkasmu doktor chytil naprosto vazne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 @ Heky - tohle bez nápovědy nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Avengers: Endgame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Tvl, tak jestli to byla nápověda pro mě tak jsem v prdeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Tvl, tak jestli to byla nápověda pro mě tak jsem v prdeli.Tak promin sem myslel ze to pomuze no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Ale Pohlreicha poznám!!!! zkusím to zítra bez horečky s jasnější myslí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Hlavně žádný spoilery - já se chystám jít až v týdnu :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Hlavně žádný spoilery - já se chystám jít až v týdnu :-).Já si zítra... Žádné recenze ani komentáře. Nic! Všecko je doma zakázané.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Me zas pobavi, jak se jednoho pichlavyho sarkasmu doktor chytil naprosto vazne. Já jsem na to už mezitím zapomněl - ale náčelník mi to věnováním připomněl Tak radši beze slov: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondras69 Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 Paní učitelka říká dětem:"Děti, řekněte mi větu, která bude obsahovat slova 'jelikož' a 'pravděpodobně'."Přihlásí se Anička a povídá:Jelikož jsem měla celý rok samé jedničky, pravděpodobně pojedeme o prázdninách k moři.Nakonec se přihlásí Pepíček a povídá:"Babička jde po dvoře a v podpaží si nese anglické noviny""Pepíčku a kde máš to 'jelikož' a 'pravděpodobně'?""No, jelikož neumí anglicky, tak se jde pravděpodobně vysrat!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky