Radek124 Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2019 Osud má poťouchlý smysl pro humor a někdy to bohužel vůbec není sranda. Chlap už má takhle dost posranej život - a teď se mu v něm bude vrtat každej kdo má do prdele díru, protože je okurková sezóna...
zceyee Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2019 Na co? Na nejakyho pana co to profesionalne cisti.
Liqid Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 Viktor Čistič aneb cesty osudu jsou nevyzpytatelné.. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/miloslav-cerny-karluv-most-cistic-dvojnasobna-vrazda-vyjimecny-trest.A190802_191839_domaci_kotAlespoň měl "koule" to přiznat hned a sám.
Pavelpu27 Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 Druhej Kájínek, hrdina národa. Já tam teda vidím podstatný rozdíl.
villain83 Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 Tak snad o nem nenatocej film.To asi ne, ale třeba se objeví v nějaký talentovy show, nebo mu nabídne spolupráci třeba Rytmus.
zceyee Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 Ja nevim, ale furt mam takovej pocit, ze jedinej duvod proc to udelal a pak se prihlasil se svoji story byl jenom zpusob jak mit vic kseftu pro cisteni graffiti. Z tohodle myho (dost mozna omezenyho) uhlu pohledu vyuziti pribehu o zabiti dvou lidi zas tak hezky nevypada, proste mi prijde ze toho zneuzil ve svuj prospech. Coz z ekonomicky stranky neni nic spatnyho, ale z pohledu lidskyho je to hnus. A ted do me.
villain83 Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 (upraveno) Já s tebou souhlasím, měl jsem rozepsanou podobnou myšlenku. Už tím, že se přihlásil jakožto čistič, musel vědět (a vedel), že nastane mediální humbuk, už jen v kontextu toho, co vokolo toho média delaj. A taky si byl samozřejmě vědom toho, že jakmile se jeho ksicht objeví někde na netu, je otázkou času, kdo ho napraska za to, co udělal. Takže tomu šel naproti, no. Upraveno 3. srpna 2019 uživatelem villain83
Potkan Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 (upraveno) :D :D Upraveno 3. srpna 2019 uživatelem Potkan
Masák80 Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2019 Já myslim, že to udělal velice dobře. A co provedl v minulosti je věc druhá.
Violoncello Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2019 Screenshot_20190802-230111.png:-)))) To je jako: Jak se prstí padesátka? Jako když krmíš koně.
azeppelin Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2019 Ja nevim, ale furt mam takovej pocit, ze jedinej duvod proc to udelal a pak se prihlasil se svoji story byl jenom zpusob jak mit vic kseftu pro cisteni graffitiVšak aaano. A ještě lepší je davové hýkání lumpenproletariátu na téma péče o národní kulturní památky. To je snad jasné i naprostému idiotovi, že do Karlova mostu nesmí zasahovat. Předpokládám, že v následujícím týdnu dostane pan "čistič" vyznamenání od Miloše Zemana.
pavel23 Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2019 Předpokládám, že v následujícím týdnu dostane pan "čistič" vyznamenání od Miloše Zemana. V to doufám a ty co na tu práci udělali z rozpočet na X týdnů a za X peněz dostanou aspoň Pankrác.
Bert Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2019 Prosím, nehrej si na soudce a neposílej nikoho do vězení. Mohlo by se Ti to vymstít.
lub Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2019 Jak se prstí padesátka? Jako když krmíš koně. :D
pavel23 Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2019 Prosím, nehrej si na soudce a neposílej nikoho do vězení. Mohlo by se Ti to vymstít.Jestli to bylo na mě, tak já si na soudce nehraju. Je to vlákno humor a nadsázka sem patří. A napsal jsem jen Pankrác a každý si to vyloží po svém.
Doporučené příspěvky