Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja teda neviem, za tento dotaz by som už začal dávať ban... Proste buď je ten príspevok nevhodný, tak ho nahlás moderátorom, alebo pomlč. Tie príspevky typu Čo je na tom vtipné/Mi to teda vôbec vtipné nepripadá už sa začínajú dosť opakovať a zbytočne začínajú debaty, ktoré toto vlákno iba zasierajú.

Ja bych zas dával ban za pseudovtipný posty co maj tendenci vyvolávat flame. Vzhledem k tomu, že jsem se okolo kulturistiky a fitness nějakou dobu motal, objeví se mi Věra občas někde na FB a už přesně vím co přijde dál - nesmyslnej hate a debilní kecy o chlapech.

Líbit se to nikomu nemusí (jasně Věrka asi není ženská kteru bych si vybral, nehledě na to že je homo), ale je to zkrátka profesionální sportovec a srdcař - a tomu sportu obětovala fakt dost, včetně řekněme ženskosti. Proto jsem alergickej na tyhle rádoby humory.

Odesláno

Tvl, tohle přece nemůže být baba ani po 20-ti pivech...  :sick01:

No, někdo si nechá na čelo vytetovat reklamu, jiný se zabije, když si dělá selfie na mrakodrapu a někdo má ženské jméno a vypadá jak chlap. A pokud se mu nelíbí, že si z něj ostatní dělají pr*el, nemá s tím lézt do sdělovacích prostředků...  :giljotiini:

Odesláno

Ragu, abych parafrázoval Knoflíkáře - "Žereš anaboly - nepoznáš vtip"  :)   

Já jsem totiž původně myslel, že to je Ján Zákopčáník zamlada...

(jasně Věrka asi není ženská kteru bych si vybral, nehledě na to že je homo)  to je taky zajímavé téma - co ta její partnerka? Je to taky lesbička, nebo hetero? Toť otázka...

Díky tomu článku jsem se ale proklikl na vyšší level a to je taky divočina - navíc je vyfocená nahoře bez...

Ale jak píše Xeňa - když si dělá promotion v médiích, tak holt musí počítat i s negativními reakcemi.

Odesláno

Ragu, abych parafrázoval Knoflíkáře - "Žereš anaboly - nepoznáš vtip" :)

Já jsem totiž původně myslel, že to je Ján Zákopčáník zamlada...

(jasně Věrka asi není ženská kteru bych si vybral, nehledě na to že je homo) to je taky zajímavé téma - co ta její partnerka? Je to taky lesbička, nebo hetero? Toť otázka...

Díky tomu článku jsem se ale proklikl na vyšší level a to je taky divočina - navíc je vyfocená nahoře bez...

Ale jak píše Xeňa - když si dělá promotion v médiích, tak holt musí počítat i s negativními reakcemi.

Ja humor chápu, ale jak říkám, tohle mě moc neba.

A jestli chceš vyšší level, dohledej si Katku Kyptovou, ta toho nafotila a natočila daleko víc...

No nic, tady se asi nepochopíme. Argument dělá si promo, tak si z ní můžeme dělat prdel je asi jako takovej ten blábol o celebritách, co si nezaslouží soukromí, protože už je to veřejnej majetek. Si nějak myslím, že tohle na fórum gentlemanu nepatří, ale třeba se pletu.

Odesláno

Hele, raději o víkendu držme palce Lukáši Osladilovi. Letos vypadá ještě líp jak loni, a snad ho už i soudruzi v Amerikanistánu začnou brát jako naprostou špičku.

Odesláno

Co je na tom vtipnýho?

Tak se hned tak nečerti ne :D Prostě jsem na to kliknul, myslel jsem si že je to nějaká koláž nebo špatná fotka k nadpisu a pak mě pobavilo, že není :D

O Sereně Williams tu taky byly vtipy a to přípomíná ženskou mnohem víc :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Ty blaho, co se to deje.. vlezu do vlakna o recieverech a tam duke dava divny zensky..vlezu do vlakna hodinky a ženy a tam jsou divny zensky...tak s úlevou prchnu sem.. a tady je neoholenej chlap s pejskama.. ja to nechápu, co je na tech pejskach vtipneho? .. Jo aha, dalsi zblaznene vlakno.. :-)

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Sorry pánové, ale to moralizování nad mužatkou už mi fakt připomíná Borata, jak mu v TV studiu vysvětlovali že v pokrokové a uvědomělé společnosti je absolutně nepřípustné utahovat si z tchýní, kriplů, buzerantů, feministek, židů... 

Odesláno (upraveno)

Protože jsem jednoduchý, tak mně ty fotky těch chlapíku tady na posledních dvou stranách pobavili.

Ale co mně fakt sere, že tady musí stále někdo moralizovat a poučovat ostatní. To mi přijde zbytečné !

Upraveno uživatelem long
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...