Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Co je na tom vtipnýho?

Ja teda neviem, za tento dotaz by som už začal dávať ban... Proste buď je ten príspevok nevhodný, tak ho nahlás moderátorom, alebo pomlč. Tie príspevky typu Čo je na tom vtipné/Mi to teda vôbec vtipné nepripadá už sa začínajú dosť opakovať a zbytočne začínajú debaty, ktoré toto vlákno iba zasierajú.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja teda neviem, za tento dotaz by som už začal dávať ban... Proste buď je ten príspevok nevhodný, tak ho nahlás moderátorom, alebo pomlč. Tie príspevky typu Čo je na tom vtipné/Mi to teda vôbec vtipné nepripadá už sa začínajú dosť opakovať a zbytočne začínajú debaty, ktoré toto vlákno iba zasierajú.

Ja bych zas dával ban za pseudovtipný posty co maj tendenci vyvolávat flame. Vzhledem k tomu, že jsem se okolo kulturistiky a fitness nějakou dobu motal, objeví se mi Věra občas někde na FB a už přesně vím co přijde dál - nesmyslnej hate a debilní kecy o chlapech.

Líbit se to nikomu nemusí (jasně Věrka asi není ženská kteru bych si vybral, nehledě na to že je homo), ale je to zkrátka profesionální sportovec a srdcař - a tomu sportu obětovala fakt dost, včetně řekněme ženskosti. Proto jsem alergickej na tyhle rádoby humory.

Odkaz ke komentáři

Tvl, tohle přece nemůže být baba ani po 20-ti pivech...  :sick01:

No, někdo si nechá na čelo vytetovat reklamu, jiný se zabije, když si dělá selfie na mrakodrapu a někdo má ženské jméno a vypadá jak chlap. A pokud se mu nelíbí, že si z něj ostatní dělají pr*el, nemá s tím lézt do sdělovacích prostředků...  :giljotiini:

Odkaz ke komentáři

Ragu, abych parafrázoval Knoflíkáře - "Žereš anaboly - nepoznáš vtip"  :)   

Já jsem totiž původně myslel, že to je Ján Zákopčáník zamlada...

(jasně Věrka asi není ženská kteru bych si vybral, nehledě na to že je homo)  to je taky zajímavé téma - co ta její partnerka? Je to taky lesbička, nebo hetero? Toť otázka...

Díky tomu článku jsem se ale proklikl na vyšší level a to je taky divočina - navíc je vyfocená nahoře bez...

Ale jak píše Xeňa - když si dělá promotion v médiích, tak holt musí počítat i s negativními reakcemi.

Odkaz ke komentáři

Ragu, abych parafrázoval Knoflíkáře - "Žereš anaboly - nepoznáš vtip" :)

Já jsem totiž původně myslel, že to je Ján Zákopčáník zamlada...

(jasně Věrka asi není ženská kteru bych si vybral, nehledě na to že je homo) to je taky zajímavé téma - co ta její partnerka? Je to taky lesbička, nebo hetero? Toť otázka...

Díky tomu článku jsem se ale proklikl na vyšší level a to je taky divočina - navíc je vyfocená nahoře bez...

Ale jak píše Xeňa - když si dělá promotion v médiích, tak holt musí počítat i s negativními reakcemi.

Ja humor chápu, ale jak říkám, tohle mě moc neba.

A jestli chceš vyšší level, dohledej si Katku Kyptovou, ta toho nafotila a natočila daleko víc...

No nic, tady se asi nepochopíme. Argument dělá si promo, tak si z ní můžeme dělat prdel je asi jako takovej ten blábol o celebritách, co si nezaslouží soukromí, protože už je to veřejnej majetek. Si nějak myslím, že tohle na fórum gentlemanu nepatří, ale třeba se pletu.

Odkaz ke komentáři

Ty blaho, co se to deje.. vlezu do vlakna o recieverech a tam duke dava divny zensky..vlezu do vlakna hodinky a ženy a tam jsou divny zensky...tak s úlevou prchnu sem.. a tady je neoholenej chlap s pejskama.. ja to nechápu, co je na tech pejskach vtipneho? .. Jo aha, dalsi zblaznene vlakno.. :-)

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...