kriznik Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Po sedmi letech studia s červeným diplomem vyhodili z práce mého kamaráda doktora. Vyspal se se svojí pacientkou a proto už nemůže dál vykonávat svou funkci. Tolik úsilí, času, peněz a hop! Stačí malá chybička a o všechno přijdete...Kámo, stojím při Tobě!!!! Stále jsi pro mě úžasný člověk a vynikající veterinář! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Tak jestli to byla pěkná tygřice, stálo to za to, ne? Odesláno z mého 7Qa_3G pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 No tvl.... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Instaaaaaaaaant........takto vyzera vtip!!!!!! sa cudujem ze sa ti paci, ved v tom ani neni vidiet picu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 chyběj jí prsa - uprostřed kolem dokola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Tak tech zavad je vice... pripomina mi to jeden vtip: 2 vojaci v zakopech se chlubi svymi sexualnimi zazitky. Jeden povida, "jsem ti, clovece, ted nasel jednu, ty jsem to udelal zepredu, zezadu a jeste mezi kozy!"Druhej se pta, "a vykourila ti ho taky?"A ten prvni, "no to ne, nemela hlavu..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 chyběj jí prsa - uprostřed kolem dokola. Nic pro horňáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriznik Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Poprvé v životě jsem zapojoval zásuvku. Bylo to jako první milování.Vědět kam co patří, mohlo to být bez křiku a slz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 sa cudujem ze sa ti paci, ved v tom ani neni vidiet picuTo je jako s Bohem...sice ji nevidim, ale verim ze tam je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Poprvé v životě jsem zapojoval zásuvku. Bylo to jako první milování.Vědět kam co patří, mohlo to být bez křiku a slz.Chapu, ze jde o vtip, nicmene mi to pripomnelo mnemotechnickou pomucku:vlevo faze, vpravo nulak, kdo to nevi, to je ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriznik Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 "Měli bychom přestat naše výrobky testovat na zvířatech.""No co? Každá kosmetická firma zvířata využívá, tak proč my ne?""Ty vole, my vyrábíme kladiva!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 toto ma fakt pobavilo, dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky