Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bydli nekrofil s lidozroutem a lidozrout rika: videl jsem v lednici kundu. Budes to jeste sukat nebo si muzu udelat gulas?

Odesláno

při exkurzi v Eltonu nám říkali že má hodinky od nich, Prim Spartak s automatem. Prý je několikrát reklamoval, že se nenatahujou. Nakonec mu je předělali na manuál, nebyl je schopný svým pohybem natáhnout. 

Odesláno

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/hygienik-koronavir-cina-nakaza-epidemie.A200123_104636_domaci_knn

Pokud jedete do Číny, vyhýbejte se místům, kde se shromažďuje větší množství lidí. - Tomáš Petříšek - ministr zahraničních věcí ČR

No a co jako, tam je někde nějaký shluk lidí nebo co??? Co tím ten Petříček myslel??? 

Odesláno

při exkurzi v Eltonu nám říkali že má hodinky od nich, Prim Spartak s automatem. Prý je několikrát reklamoval, že se nenatahujou. Nakonec mu je předělali na manuál, nebyl je schopný svým pohybem natáhnout. 

Má je nosit na tý, kterou chlastá.

Odesláno

Já bych to ani na manuál nepředělával. Dal bych mu kvarcky s Rondou. Tak nějak mi to ke kvalitě výkonu prezidentské funkce v podání M.Z. pasuje.

Odesláno

Vždyť je na ní nosí... takže zase tak moc neleje, jak mu zazlívají :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...