odjinud Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2020 Aneb prodam levne seagully, zn. zrovna prisly z Wu-chanu...:-)
martar Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2020 Ona ta možnost infikovat se zásilkou je malá (obvykle ve vnějším prostředí virus přežívá např. v ulpělých kapénkách jen v řádu hodin a je citlivý na změny prostředí), ale vyloučit to úplně nelze, zejména pokud mutuje a pokud nemocný Číňan poprská vhodné médium...) Ale to už není humor, pardon.
FraK Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2020 No, ziveho hada uz radeji z Ali objednavat nebudu.
Liqid Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2020 Já jsem třeba včera doprodal ústenky a chtěl objednat další, bohužel, lékárenské velkoobchody jsou vyprodané, datum dodání není známo. Ale abych nebyl úplně OT Přijde Dežo už po několikáté pozdě do práce. Potká ho ředitel, ukáže na hodinky a říká: ?Dvanáct padesát!?Dežo se na něj podívá a říká: ?To sú tak levné? Tož to si je kúpím taky.?
bandicoot Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2020 Ta Zemanova Dolly Parton Challenge je supr.https://www.seznamzpravy.cz/clanek/triasedmdesatileta-zpevacka-prevalcovala-internet-napodobuji-ji-vsichni-87190
warann Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2020 Todle mel syn ve ctecim listu. Prva tr. ZS. Prislo mi to dost obskurni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vladar91 Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2020 Todle mel syn ve ctecim listu. Prva tr. ZS. Prislo mi to dost obskurni.Ty deti pripravujou na zivot akorat az zjisti ze jeho 16ti lete spoluzacky jezdi do itošky delat "fotomodeling" tak si na to vzpomene Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Alex77 Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2020 Jako na tuhle úroveň vtipů tady klesneme? Odesláno z mého SM-G920F pomocí TapatalkHumor se da delat ze vseho.Neni to osobni.Ale vzdy se najde nekdo pohorsenej kdo se hned ozve treba jako ty
Pavelpu27 Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2020 Humor se da delat ze vseho.Neni to osobni.Ale vzdy se najde nekdo pohorsenej kdo se hned ozve treba jako ty Jo tak pardon. Jsem asi outlocitnej. Tak nějak jsem si myslel, že gentlemanský fórum by sneslo úroveň lepší, než osmá třída zš Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk
Alex77 Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2020 Jo tak pardon. Jsem asi outlocitnej. Tak nějak jsem si myslel, že gentlemanský fórum by sneslo úroveň lepší, než osmá třída zš Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalkhttps://www.csfd.cz/film/602553-ricky-gervais-humanity/komentare/
Frantik Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2020 Jo tak pardon. Jsem asi outlocitnej. Tak nějak jsem si myslel, že gentlemanský fórum by sneslo úroveň lepší, než osmá třída zš Odesláno z mého SM-G920F pomocí TapatalkTakže jako jen decentní gentlemanske vtipy, dle tvého kádru jo? Hod sem prosím nějakej, ať poznáme tu ?úroveň?. Diky
Tom4 Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2020 Přeplněný autobus. Všichni chlapi sedí a vejde starší paní, nikdo se ani nehne. Paní se vyčítavě ptá: "To tu není ani jeden gentleman?" Ze zadu se ozve: "No, gentlemanů by bylo dost, ale místo není."
lub Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2020 Náhodou, kunda v lednici je decentní, nebál bych se říci až něžný a laskavý humor, napříč věkovými skupinami.
zhrado Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2020 Greta Thunberg šokovala Číňanov Vyzvala ich , aby prestali jesť paličkami ! Kedy zakáže Čechom variť a piť pivo ? Streštená eko-aktivistka vyzvala Číňanov, aby prestali jesť paličkami, lebo to je neracionálne využitie drevnej hmoty a spôsobuje to škodu ázijským lesom. Číňania okamžite reagovali a vyzvali Grétu, aby sa radšej vrátila do školy a učila sa o tom, ako rýchlo rastie bambus, žasli nad negramotnosťou tohto dievčatka a odporučili jej, aby sa zriekla prostriedkov ženskej hygieny a nosila odev z listov.Nabudúce asi Gréta vyzve bratoch Čechov, aby prestali variť a piť pivo, lebo to má negatívny vplyv na zhoršovanie klimatických podmienok/prílišné potenie a časté močenie/
martar Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2020 Obojí zvlhčuje mikroklima, ne? By to měla spíš podporovat!
elloco Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2020 Chudák postižená holka nemůže za to, že je hloupá (nedovzdělaná), horší jsou ti, co umožňují, aby ty svoje výblitky prezentovala. Co dělá Barnevernet? Jak to, že jí ještě neodebrali rodičům?
Duke650 Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2020 Greta je Švédka, barnevert je v Norsku :-( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
elloco Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2020 Greta je Švédka, barnevert je v Norsku :-(Neříkej mi, že se někdy nevrací přes Oslo domů. Norwegian tak lítaj často
bobi Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2020 .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2020 Nesbírám ani v létě ,ale líbí se mně ta cena.Kilo kopřiv za 600 ká .
Doporučené příspěvky