odjinud Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Jo, jo, ten dress code u tenisu je nekdy az šikanozni :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 eskimaku, nedělej si ze mě srandu, ani v tomhle vlákně. Jsem sice trochu opožděnej, ale furt služebně starší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sohun Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 tak si tak čtu a musím říci, že netopýr tvrdý chleba má... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Tvl vono to tam fakt je. Jsem ani nevěděl, že je ten netopejr takovej borec, že to zvládne jako přímej let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Tazny netopyr cinsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Huš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 dolítals chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Nakažený hodinky taky neprodá :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Ale může je poslat přes Aliexpress... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 dolítals chlape Suchý a výstižný. Seš dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 To mi pripomína situáciu, ako bývalá kolegyňa poslala náklaďák kancelárskeho papiera zákazníkovi na sídlo firmy a nie na adresu prevádzky. Zložili mu to do záhrady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elson Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Tenhle tweet je taky dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Tenhle tweet je taky dobrej. Tvl, že se dožiju doby, kdy budu prezentovat cokoli podobnýho s M.B. jsem fakt nečekal: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13658-co-mě-právě-naštvalo/?p=2462500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 to má vod tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky