Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Mě obecně při prohlížení nabídek na Aukru vždy a znova zaráží, proč lidi přihazujou jak praštěný mnoho dní pře koncem aukce. Možná mi něco podstatného uniká, ale nějak mi to hlava nebere. Jaký to más smysl, kromě šroubování ceny?

Pro opravdového dražitele žádný. Pro volavku pak zcela zřejmý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Malá ukázka. Tohle proběhlo Aukrem za myslím za 5k.

Za kolik by šly, kdyby se tu objevily s dotazem: "Chlapi a je tohle zlatý?"

attachicon.gifpost-9970-051117500%201355906387.jpg

To byl myslím docent nebo stanik.

Přiznávám se....

Byly. A smekám před kupujícím, naložit 5000 na takovou fotku chce znalosti, nebo odvahu.

Nebo obojí

Doufám, že to byly znalosti kombinované s jistotou :) .

Sice to byla mazanina, ale tento velmi málo častý typ číselníku se zvláštními lumi ručkami se mimo chromovaných pouzder vyskytoval jen ve 14 karátovém zlatém pouzdru. Že to bylo 14k pouzdro se dá poznat podle atypického uchycení nožek k tělu pouzdra.... Jsou to jedny z nejkrásnějších 14k primek....

Jen pro pořádek přikládám mojí jen o trochu lepší fotku <_< .

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Přiznávám se....

Sice to byla mazanina, ale tento velmi málo častý typ číselníku se zvláštními lumi ručkami se mimo chromovaných pouzder vyskytoval jen ve 14 karátovém zlatém pouzdru. Že to bylo 14k pouzdro se dá poznat podle atypického uchycení nožek k tělu pouzdra.... Jsou to jedny z nejkrásnějších 14k primek....

Ta fotka je vážně lepší jen o trochu  :gora:

Odkaz ke komentáři

Přiznávám se....

krááása !!!    :wallbash:

Odkaz ke komentáři

ahojte. Myslite, ze 400kc je vela za tieto primky? Predajca ma len jednu fotku a predava ich ako pokazene. Po natiahnuti bezia par sekund a potom prd. :) zastavia sa. Chcel by som si kupit prve prim. 

inak nepoznate z tohto obrazka, ze co je to za model? vraj to 17 kamen a incabloc

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

tak nic z toho. Predajca pridal dalsie fotky. Samozrejme zozadu polka puzdra osupana a navyse na aukciu prihadzuje iny "zaujemca", ktory uz s nim obchodoval 25x predtym.   Podvodnici a ojebovaci su vsade.

btw ked uz som vam sa sem vecpal. Tak pridam aspon link na palubne PRIM. Mozno niekoho zaujmu 

http://www.ebay.de/itm/Borduhr-Prim-mit-Magnet-Ideal-fur-Oldtimer-/310753299886?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item485a570dae

a83ade714410059d8c6d205cf173fadf.jpg

Upraveno uživatelem People
Odkaz ke komentáři

Pokud konec aukce vychází, že zrovna nebudu doma, tak si rozmyslím cenu dopředu a plácnu ji tam třeba první den. Buď to vyjde nebo ne... Je to úplně bez stresu. Pak mi akorád mailem přijde jak to dopadlo (v tý době často už o tom ani nevím). Sázení v poslední minutě je o nervy... :-)

Stanik - krásnej kousek, gratulace!

Mě obecně při prohlížení nabídek na Aukru vždy a znova zaráží, proč lidi přihazujou jak praštěný mnoho dní pře koncem aukce. Možná mi něco podstatného uniká, ale nějak mi to hlava nebere. Jaký to más smysl, kromě šroubování ceny?

Odkaz ke komentáři

Před chvílí na Aukru proběhl: Soudek ala Hydra za 1 875,00 Kč http://aukro.cz/letecke-hodinky-prim-na-opravu-i3566596211.html

Popis aukce: Prodám letecké hodinky PRIM na opravu.

Rotor automatického natahování funguje naprosto v pořádku. Natahovaní pomocí korunky funguje.
Hodinky nejdou.

Odkaz ke komentáři

Respektive použitím cifru a ruček z Parexa a označením za letecké je to prasárna a podvodná nabídka - bastl by to byl, kdyby byly použité původní díly nebo přiznány díly z Parexa.

Souhlas. Taky by mne zajímalo jaké mají dýnko, když se pod něj vejde ten bezvadně fungující rotor, ony se mi jinak docela líbí, asi si je spáchám na nošení taky, už nemám čím překvapit Mischu v rachotě...

Odkaz ke komentáři

Souhlas. Taky by mne zajímalo jaké mají dýnko, když se pod něj vejde ten bezvadně fungující rotor, ony se mi jinak docela líbí, asi si je spáchám na nošení taky, už nemám čím překvapit Mischu v rachotě...

Jestliže se jedná o naklapávací dýnko, tak tam pasuje z automatů kal.96 a jestli je to to šroubovací prachotěsné, tak tam pasuje ze sportů v automatu. Je to prosté milý Watsone. :cool02:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...