Venceremos1 Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Takže je to "napodobenina" iného výrobcu? :-) aha tak Ani jedno, je to kopirka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 Na dnešní procházce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmonica Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Přidávám se do klubu. Moje drahá žena vybrala modrou, tak jsem si pořídil SLA023J1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Gratulace. Modrá je dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Taky se přidávám s gratulací k pořádnejm diverům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Modrá je dobrá. Omrdá je bodrá (sorry asi bylo pivko) Jsou hezký, vítej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Vostrej verš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tpk1001 Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Zdravím vespolek a měl bych jeden dotaz - dá se a případně kde pořídit kalibr 8L35? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Mate nekdo zkusenost na SBDX001 se sponou, ktera nema tenhle zobacek? (oranzove zakrouzkovane na fotce) Dostala se mi do ruky spona na SBDX001, ktera ho nema, takze to netlaci do tech 2 pacicek, ktety uvolnuji potapecskou extenzi. Vite o tom nekdo neco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Mám to stejne myslím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Nemáš;-) @brownwld jak se ti pak extenze uvolňuje? Nebude to nějak mod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Aha :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Blbe prave. Musis to zmacknout prstama. No myslim ze nekde musel tu "prezku" vymenit, jestli je to mozny. Nevite kde a za kolik sehnat origo sponu na SBDX001? Vim, ze se jednu dobu docela casto kupovaly jako mod na tah na Suma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Ja ten "zobacik" mam na origo spone SBDX001 (zlomenej) aj na dokupovanej od Seiya, aj na titanovej SBDX009. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 (upraveno) Já ho mám na všech třech MM- 001 (2010), 009 (2003) i na SBBN015 (2014). Bez něj je extenze tak trochu k ničemu. Myslím si, že máš tu sponu zkrátka nějak upravovanou. A mám pocit , že si někdo (tušim doktor ) stěžoval, že ho tlačí, tak jestli ti ji někdo podobnej neupiloval Upraveno 28. dubna 2020 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Nejen já Ale reagovat na kousání tímto zásahem je řešení hodné duševního titána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 před 5 minutami, dr.sphinx napsal: Nejen já Ale reagovat na kousání tímto zásahem je řešení hodné duševního titána Asi by to chtelo obe spony porovnat... Je tam toho vic jinak? "Oddelani" zobacku prece nemuze zpusobit zadnej rozdil, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 (upraveno) Teď nevím, jestli rozumím - oddělání zobáčků spony způsobí právě to, že to při povolování extenze musíš zvedat prsty a ne vyklopením spony, viz první Sašův koment. Někdo to upiloval nebo vyměnil. Jestli se prodává samotná jen ta přezka nevím, ale trochu bych se bál, že ne. Upraveno 28. dubna 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Podle mě je to upilovaný, je tam trochu (na mobilu) vidět ploška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se