brownwld Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 před 20 minutami, dr.sphinx napsal: Teď nevím, jestli rozumím - oddělání zobáčků spony způsobí právě to, že to při povolování extenze musíš zvedat prsty a ne vyklopením spony, viz první Sašův koment. Někdo to upiloval nebo vyměnil. Jestli se prodává samotná jen ta přezka nevím, ale trochu bych se bál, že ne. Ja myslel prave krom toho, ze tam jako nevidim zadny plus. Spatne jsem se se vyjadril. Zitra tu sponu lip nafotim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Doktor ji s tebou kdyžtak vymění, sám na to neměl koule a teď závidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 (upraveno) Já mám ale krátký tlustý prstíky (ostatně jsem celý krátký a tlustý), takže radši pokousaný, ale s můžu extendovat, až se od spony práší . Jinak se teďka koukám na tvar přezky u spony u svých 017 a kromě její samodomo dezobáčkizace se zdá, že i všechno ostatní je standard (zespoda STAINLESS STEEL-B). Upraveno 28. dubna 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 (upraveno) před 11 hodinami, bandicoot napsal: Podle mě je to upilovaný, je tam trochu (na mobilu) vidět ploška. Jo, ja myslim ze to nekdo fakt upiloval Jinak nemate nekdo tip kde koupit novou origo? Nasel jsem https://www.ebay.com/p/1734271345 Upraveno 29. dubna 2020 uživatelem brownwld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Asi jiná varianta než ebay nebo ofiko Koscom není, možná ještě Seiya (ale nemá ji na webu, tak kdo ví) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 AFAIK robí seiko iba dva druhy extenzií - prvá je tá zobáčiková a zarážku nadvihuje, druhá na ňu tlačí zhora a zatláča ju. Také mám na Summiteroch, viac sa zanáša a musí sa čistiť, preto som ju na prvých Summiteroch vymenil za MM sponu. Zobáčikové som nečistil nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 super fotka, super hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 po dlhsej dobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 V 30. 4. 2020 v 7:27, Potvor napsal: Normalne cumim, ako sa ti to podarilo odfotit v takom protisvetle. Palec hore ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 The first of its kind.....první Marinemaster - SBCN005 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Super fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Nic, co by starym bardom malo dvihnut tep.. Ale radost z nich mam viac nez zo zlateho vajca.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Jsou parádní, gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Dakujem Ale tym tvojim GS to nesaha ani.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Jsou skvělý. Já měl starší MM300 čtyřikrát, největší radost byla pochopitelně hned z těch prvních, pak už to nějak nebylo vono. Řekl jsem si, že si dám vod nich chvíli klid a zase je koupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Dik 4x??? Doteraz som si myslel, ze len Moony su vecny pokusitel. Ach jo, som mohol tusit, ze onoho casu vstupujem do "jamy lvove". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 Super. Měl bych dilema jestli černé nebo tyhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmonica Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Po skoro půl roce nošení a na NATO strapu. Velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se