odjinud Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Dnešní blešák, 2 celkem zajímavý kousky, co mi chyběly do sbírky: - vintage Komandirskie, "Zakaz MO CCCP"- Sportivnie s plavcem (sice jedna nožka pouzdra je ohlá, takže pouzdro na výměnu, ale tyhlety s plavcem jsem u nás ještě nevíďal...)
Návštěvník eloga Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 sportovní s plavcem, to je dobrý, to bych potřeboval zkopírovat... , nebo jen ten ciferník....uff, no, tak dál, jedna Rodina funkční, jako od Gagarina, má toho hodně za sebou, ale běží, strojek originál, komplet.**
vicomt Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Dnešní nákup , bylo mi jich tak nějak líto , protože je jinak vůbec nepotřebuju
5etter Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 S dovolením bych se také pochlubil dvěma výsledky drancování příbuzných, které nesou označení MADE IN USSR.Další fotky najdete v tomto příspěvku. SLAVA po babičce ZARIA po mamce
Jafurak Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) Po dlhej dobe konečne niečo poriadne - POLJOT 3133 - I.verzia aj s originál náramkom ?????, štvormiestne výrobné číslo.Presnosť neskutočná, na cca 34 ročné hodinky - pár sekúnd denne, nulovanie ručičiek absolútne, škoda tých vyžratých tlačítok. Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem Jafurak
bithas Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Pěkný kus, tlačítka jsem kupoval na aukru jako aftermarket za cca 250Kč. Nechal jsem si ty svoje opravovat v Kravařích a hodinář mi nabízel možnost, že se ty staré tlačítka dají rhodiovat, ale nakonec k tomu nedošlo, protože on víc naslibuje, než udělá. Ale asi ta možnost opravy existuje.
Jafurak Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 To je dobrý typ na tie tlačítka, lebo mám dojem, že sú nedostatkovým tovarom. Toto sú moje druhé Poljoty 3133, takže začnem zháňať rovno 4 ks tlačítok.Potom začnem uvažovať o výmene jedného kusa hodiniek za kus s čiernym ciferníkom.
straspol Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 To je dobrý typ na tie tlačítka, lebo mám dojem, že sú nedostatkovým tovarom. Toto sú moje druhé Poljoty 3133, takže začnem zháňať rovno 4 ks tlačítok.Potom začnem uvažovať o výmene jedného kusa hodiniek za kus s čiernym ciferníkom.To je oříšek. Černý ciferník jsem sháněl rok a půl
Návštěvník tolja Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 To je oříšek. Černý ciferník jsem sháněl rok a půl černý ciferník nabízím na aukru i s hodinkama, cena je k jednání :-)) ošoupaná tlačítka umí báječně zrenovovat pan Dinga ze Slovenska, na aukru nick Agemos, dělal mi před lety dva kousky a výborně, jestli ještě hodinaří nevím, ale zeptání nic nestojí
Návštěvník tolja Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Po dlhej dobe konečne niečo poriadne - POLJOT 3133 - I.verzia aj s originál náramkom ?????, štvormiestne výrobné číslo.Presnosť neskutočná, na cca 34 ročné hodinky - pár sekúnd denne, nulovanie ručičiek absolútne, škoda tých vyžratých tlačítok. tah je podle mě novější, starý tah má plochou sponu
bithas Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Jo pamatuju, že agemos na aukru nabízel i nos pouzdra na poljoty. Stejný prodejce od kterého jsem bral tlačítka, nabízel i druhovýrobu dialů a sklíčka, ale jestli byla v nabídce i černá verze, to už nevím. Zkusím se podívat do emailu, jestli mi tam ta aukce někde neleží, ale už je to dost dávno.
Jafurak Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Agemosa poznám osobne, lenže tie moje tlačítka už nie sú vhodné na renováciu, lebo sú skoro rozpadnuté.Vďaka za info.Je zrejmé, že náramok nie je z týchto hodiniek, lebo kým na ciferníku je font písma v latinke, na náramku je v azbuke.
Jeronimo Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 (upraveno) No, jediné co stálo za řeč byly banány a mandarinky. Pán mi tvrdil, že v těch sovětských pavoucích je zlatá kostka co všechno řídí. Chtěl za ně litr a za ubrus pade. Sorry za foto, tentokrát jsem to bral digestoří. Upraveno 23. ledna 2016 uživatelem Jeronimo
odjinud Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Vostok Cosmopolis, no date Amfibie s ručním nátahem na téma vesmírného programu SSSR.Co jsem to hledal na netu, pár kousků je, ale ne moc a moc se k nim toho neví. Patrně suvenýr z hvězdného městečka (cosmopolisu) Bajkonuru.Ležely asi rok v jednom bazáči v Holešovicích, než je borec konečně zlevnil...
Jarda_Prim Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Vostok Cosmopolis, no date Amfibie s ručním nátahem na téma vesmírného programu SSSR.Co jsem to hledal na netu, pár kousků je, ale ne moc a moc se k nim toho neví. Patrně suvenýr z hvězdného městečka (cosmopolisu) Bajkonuru.Ležely asi rok v jednom bazáči v Holešovicích, než je borec konečně zlevnil... amf_cosmopolis_1.jpgTy jsou moc pěkné! Nic podobného jsem ještě neviděl. Ale já toho neviděl... Já ulovil tyhle KAMy, s bajonetovým dýnkem a oběma čepy na setrvačce ulomenými. Musely dostat pořádnou řachu.Dal jsem je dohromady, vyměnil sklíčko (314) a vypadají docela dobře.Jen se trochu bojím, jestli "nesvítí", u pětiminutových indexů jsou takové divné černé tečky.Ale potmě nic vidět není... Mám kamarádku fyzikářku, třeba má G-M počítač, tak to zkusím...
Návštěvník tolja Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Dnes tu byl pošťák a přivezl NĚCO z aukra jsou "ve stavu" s nepatrnou oxidací cifru a podle druhého obrázku jsou z roku 1962
odjinud Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Moc pěkný, Toljo. Jsou krásný....Dneska jsem v bazáči u Negrelliho viaduktu v Praze na Florenci narazil na novodobý Sekondy (taky cal. 3133) za 1490,- Celý rozrušený jsem si je nechal vyndat z vitríny a.... tak hnusný fejk jsem už dlouho neviděl. Omlácený, quartz (nefunkční), naklapávací dýnko, hrozný provedení... nemyslel jsem, že se tohle takto fejkuje...
Návštěvník eloga Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Kama v černémjak to dopadlo s tím svícením těch teček? ANO/NE? Očekával bych že JO.**
Mipa Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2016 (upraveno) Na Blešák Kolbenka přivezl před časem prodejce až z Hradce Králové tyhle Pobedy, tak jsem je vzal za přijatelnou cenu 2 krabiček kuřiva. Jsou docela zachovalé z 4-56, výr. číslo 903 911. V legendárních Pobedách se moc nevyznám, a tak by mne, jako "technického šťourala", zajímalo co je to vyraženo pod setrvačkou (vypadá to jako různě orientované znaky F a 3) a co to znamená? Nevíte někdo znalejší? Edit: Jsou funkční a pěkně tikají. Upraveno 16. dubna 2016 uživatelem Mipa
odjinud Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Za ty prachy super, navíc ne tak profláklý (klasický) design, nýbrž římské číslice. Já jsem tam svého času zažil dvoji Moraváků jak poleno, s krabicí od bot (tak asi mokasín:-.)) plnou Poběd, prý za 5000,- je moje :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se