Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

Ale jo, dneska by to šlo 🙂IMG_8106.thumb.jpeg.9d56e704736f5532a36b64886b7acf41.jpeg

Nasty Fritas od Boba. Naprosto skvělý doutník, jsem nadšený z chuti i tvaru, dobře hoří a je tak nějak příjemný na držení.

Sezóna konečně zahájena.

• Dát hlas 2
  • po měsíci...
Odesláno

Před třemi měsíci jsem si vybral a nechal dovézt tabákové listy s vybavením, abych si ještě více a pěkně ručně v praxi takříkajíc "přičuchnul" k tomu, jak vzniká moje oblíbená dobrota. Za půl dne jsem ubalil ... ehm ... 4 kousky (a ano - i když nechtěně, tak byl každý jiného formátu 🤩). Do dnešního dne pěkně zrály v humidoru a dnes vychutnán první. A světě div se, musím se docela pochválit - konstrukce, hoření, dým, chuť i vůně nebyly vůbec špatné. Ale neuživil bych se tím 😉. Níže pár momentek od rozbalení listu po ochutnávku ...

Vlastni doutnik 01.jpg

Vlastni doutnik 02.jpg

Vlastni doutnik 04.jpg

Vlastni doutnik 05.jpg

Vlastni doutnik 07.JPG

• Dát hlas 1
Odesláno
V 30. 7. 2025 v 8:56, Kotlick napsal:

A stehno bylo??? Jinak ale klobouk dolů...

Díky.

Kruci, to mne nenapadlo - pokud bude někdy v budoucnu druhý pokus, povolám na zapůjčení stehna manželku 🙂 ...

Odesláno
V 3. 8. 2025 v 0:17, MaS napsal:

Díky.

Kruci, to mne nenapadlo - pokud bude někdy v budoucnu druhý pokus, povolám na zapůjčení stehna manželku 🙂 ...

Konečně slovo chlapa. To že se něco nějak nedělá, neznamená že to nemůžeš zkusit. 😎

• Haha 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...